Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ...


  
   Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στον "Δικέφαλο" είναι πως η ηγετική παρουσία του Πάμπλο Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική. 

   Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΟΦΗ, ελέω του τραυματισμού του, θα μπορούσε να αγωνιστεί και στο παιχνίδι με τους Σάμροκ Ρόβερς την προσεχή Πέμπτη (20/10), ωστόσο κανείς στον ΠΑΟΚ δεν δείχνει διάθεση να πάρει αυτό το ρίσκο με κίνδυνο να χάσει το ντέρμπι με τον Άρη. Ο προβληματισμός αυτός, βέβαια, υπάρχει στο μυαλό του Λάσλο Μπόλονι ο όποιος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει για μεγάλο διάστημα ένα από τα δυνατά του "χαρτιά". 
   Ο Χιλιανός αμυντικός ταλαιπωρείται από μία θλάση σε μυ, όχι κύριο, ψηλά στο πόδι που τον εμποδίζει να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Στις προπονήσεις της Δευτέρας (17/10) και της Τρίτης (18/10) θα αξιολογηθεί περαιτέρω η κατάστασή του και θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα, αφού η πολυήμερη απουσία του στη Χιλή λόγω Εθνικής δεν έδωσε τη δυνατότητα στο ιατρικό τιμ να παρακολουθεί στενά την πορεία αποθεραπείας του.
 by olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD