Ανακοινώσεις


ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...

  
    Στο παιχνίδι με την Βαλερένγκα στο Όσλο, παρόλο την μεγάλη απόσταση τρεις σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ οργάνωσαν ταξίδι και βρέθηκαν στην Νορβηγία φωνάζοντας για την αρρώστια τους...Η Ουκρανία, δεν είναι τόσο μακριά από την Ελλάδα όσο είναι η Νορβηγία, έτσι αρκετοί σύνδεσμοι ανακοίνωσαν ήδη πως θα πραγματοποιήσουν εκδρομή με προορισμό την έδρα της Καρπάτης για τον επαναληπτικό αγώνα την επόμενη Πέμπτη..!Όποιος Παοκτσής επιθυμεί να κάνει αυτό το απίστευτο ταξίδι και να ζήσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία, μπορεί να απευθυνθεί στους εξής 
συνδέσμους : 
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣΣ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY, Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ, Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΒΟΡΕΙΟΙ, Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις των Συνδέσμων :

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ 

      Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ διοργανώνει 2ήμερη αεροπορική εκδρομή (πτήση τσάρτερ) στην Ουκρανία για τον επαναληπτικό αγώνα της ομαδάρας μας εναντίον της Καρπάτι.
      Η εκδρομή κοστίζει 485 ευρώ και συμπεριλαμβάνει : Φόρους αεροδρομίου, διαμονή σε 4 αστέρων ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης , μεταφορά από και προς γήπεδο και αεροδρόμιο.
Αναχώρηση στις 24/8 16:00, επιστροφή μετά τον αγώνα.
Εισιτήρια εξασφαλισμένα.ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
      Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974826699 ή στα γραφεία του συνδέσμου Π.Τσαλδάρη 53 και ώρες 19:00-23:00.
 
 Υ.Γ.1 Η οδική θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
 Υ.Γ.2 Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα της Τούμπας

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY 

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY ενημερώνει τον  κόσμο του ΠΑΟΚ ότι διοργανώνει οδική εκδρομή για το ματς  στην Ουκρανία στις 25/8. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει 1 διανυκτερεύση(μπορέι και 2 διανυκτερεύσεις) . Αναχώρηση την Τετάρτη 24/8 το  πρωί, επιστροφή Σάββατο.  Για την εκδρομή χρειάζεται διαβατήριο. Όποιος γουστάρει να έρθει να επικοινωνήσει με το 2310 773123  μετά τις 7 το απόγευμα ή να περάσει απο τον σύνδεσμο Καραολή και δημητριού 174.Τιμή  εκδρομής 150 ευρώ!!
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 | ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΟ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 διοργανώνει οδική εκδρομή για το αγώνα Καρπάτι Λβιβ – ΠΑΟΚ στις 25/8.Οποιος ενδιαφέρεται για εγγραφή μπορεί να περάσει μία βόλτα από τον σύνδεσμο Π.Π.Γερμανού 39 στον ημιώροφο μετά τις 7 το απόγευμα.

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ | ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

15/08/2011 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 4ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΤΙ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΥΓ:O Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΒΟΡΕΙΟΙ | ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

    Με τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ στην Ουκρανια για τον αγωνα με την Κarpaty Lviv. Το ΕΞΠΡΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ στην 27η διαδρομη του, θα διασχισει τα Καρπαθια ορη σε μια οδικη εκδρομη με 2 διανυκτερευσεις. Οι εγγραφες αρχισαν ηδη και θα σταματησουν το βραδυ της Τεταρτης 17/8, πριν το πρωτο ματς της ΤΟΥΜΠΑΣ, εφ οσον υπαρχουν μεχρι τοτε κενες θεσεις. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ σε ισχυ,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! Για την εξασφαλιση της ομαλοτητας καθ ολη την διαρκεια της εκδρομης, δεν παιρνουμε μαζι μας ατομα περιεργα,ανηλικους(ακομα και αν συνοδευονται), γυναικες καθως και ατομα με σοβαρα προβληματα υγειας. Δηλωσεις συμμετοχης τηλ.6946878768 ωρες 18.00-24.00

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ | ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

  ΟΙ Σ.Φ.Π.Α.Ο.Κ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ διοργανώνουν οδική εκδρομή στην Ουκρανία για τον ευρωπαικό αγώνα της ομάδας μας.Η εκδρομή περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις.Αναχώρηση την Δευτέρα 22/8 και επιστροφή Σάββατο 27/8 βράδυ.Τιμή εκδρομής 200 ευρώ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.Πληροφορίες στα γραφεία των συνδέσμων και στο τηλέφωνο 6957567627.