Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τώρα ο ΠΑΟΚ... σκοράρει στην ΥΓΕΙΑ με την κάρτα ΠΑΟΚ - ΕΥ CLUB


 Έχθές Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 13:00, στην αίθουσα  τύπου του γηπέδου της Τούμπας,Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και το ΕΥ CLUB ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για  τη δημιουργία της κάρτας ΠΑΟΚ - EY CLUB. Στο πάνελ θα παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Σαχπατζίδης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κ. Χάρης  Γ. Φοντριέ και ο Εμπορικός Διευθυντής του ΕΥ CLUB, κ. Επαμεινώνδας Κολληνιάτης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
Ο αγώνας όλων μας στο σημερινό κλίμα ανασφάλειας απαιτεί σιγουριά, φαντασία και πρωτοπορία. Σ' αυτόν τον αγώνα, οι συμμαχίες είναι απαραίτητες. Γι' αυτό, ΠΑΟΚ, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κι ΕΥ CLUB ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας Ποιοτική Υγεία προσιτή σε ΌΛΟΥΣ.
Έτσι, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα, συνεργάζεται με τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη χώρα μας και μαζί με το ΕΥ CLUB  προσφέρουν στους χιλιάδες φίλους  του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να αποκτήσουν την κάρτα ΠΑΟΚ - EY CLUB προκειμένου να εξασφαλίσουν την υγεία των ίδιων και των οικογενειών τους.

Με αυτή τη συνεργασία, ο ΠΑΟΚη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και το ΕΥ CLUB δίνουν το πλεονέκτημα σε κάθε φίλο τουΠΑΟΚ να επωφεληθεί του πλήθους των προνομίων της κάρτας ΠΑΟΚ - ΕΥ CLUB, μεταξύ των οποίων,  των εντελώς δωρεάν κλινικών επισκέψεων για καρδιολογικά, παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά στηΒιοκλινική Θεσσαλονίκης, καθώς και των εξαιρετικά προνομιακών  τιμών  σε όλες τις διαγνωστικές, εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις στις 2 μονάδες ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και στις 6 μονάδες ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗτης Θεσσαλονίκης, καθώς και των ιδιαίτερα  προσιτών  τιμών για  επισκέψεις σε ιδιώτες γιατρούς όλων των ειδικοτήτων κ.α.
Κι όλα αυτά χωρίς λίστες αναμονής και ραντεβού.
Κυρίως όμως, δίνουν τη δυνατότητα  σε όλους τους φίλους της ομάδας να λειτουργούν για θέματα υγείας με  την αξιοπρέπεια που δικαιούνται ως φίλοι  του ΠΑΟΚ, καθώς οι κάτοχοι της κάρτας ΠΑΟΚ - ΕΥ CLUB, δε χρειάζεται να περιμένουν σε λίστες αναμονής και σε ουρές και να ταλαιπωρούνται.

Σε χαλεπούς καιρούς οι συνεργασίες που προκύπτουν και οι οποίες μπορούν να συνδράμουν στην κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι περισσότερο από αναγκαίες. Ο Δικέφαλος του Βορρά, σε αυτό το πνεύμα, δίνει το σύνθημα:
ΝΑΙ. Πάνω απ' όλα o ΠΑΟΚ! Αλλά...πριν απ' όλα η υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD