Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΡΟΜΠΕΡ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ

Εχθές έκλεισε οριστικά η μεταγραφή του Γάλλου μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ με την υπογραφή των συμβολαίων.Αυτή είναι και η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για αυτό το καλοκαίρι.
 
Τα τυπικά είχαν απομείνει για να "πέσουν" οι υπογραφές μεταξύ των δυο πλευρών.Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του Ρόμπερ συναντήθηκε την Πέμπτη στην Τούμπα με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και όλα τελείωσαν ευχάριστα.Ο Ρόμπερ θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ απο την 1η Ιουλιου,όταν και ξεκινά επίσημα  η μεταγραφική περίοδος.Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Δικέφαλο είναι διετούς διάρκειας, με συνολικές  αποδοχές γύρω στα 300.000 ευρώ.Ο παίχτης σε δηλώσεις του είπε:



"Επέλεξα τον ΠΑΟΚ με τον οποίο υπέγραψα για δύο σεζόν. Μ 'αρέσει στην Ελλάδα και θα ήθελα να συνεχίσω την περιπέτεια εδώ. Θα μπορούσα να περιμένω και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να χάσω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στο πρωτάθλημα και η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι εξαιρετική".
   Αναλυτικά η μέχρι τώρα καριέρα του Γάλλου:

Ο Μπερτράν Ρομπέρ ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικά τμήματα της Μονπελιέ ΑΣ, προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια από το 2001 έως το 2004 στην μεγάλη κατηγορία στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γαλλίας. Από το 2004 έως το 2007 αγωνίστηκε με την Γκινγκάμπ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Το 2007 αγωνίζεται ξανά στην μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας με την Λοριάν ως τον Δεκέμβριο, οπότε παραχωρείται δανεικός ως το τέλος της σεζόν στην Αζασιό που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Επιστρέφει στην Λοριάν αλλά την σεζόν 2008-09 αγωνίζεται ελάχιστα. Το καλοκαίρι το 2009 αποφασίζει να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας και υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό.



ΚΑΛΩΣ  ΗΛΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!
                                                            

1 σχόλιο:

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD