Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η "ακτινογραφία" της ραχοκοκαλιάς του ΠΑΟΚ

Γκαρσία, Φωτάκης και Λάζαρ δείχνουν να είναι... σίγουροι για το ματς με τον Παναθηναικό καθώς ο Βλάνταν Ιβιτς έχει τεθεί εκτός μάχης. Διαβάστε μία ενδιαφέρουσα σύγκριση των μέσων του "Δικεφάλου"...




Σε αντίθεση με το ματς απέναντι στον Αρη, ο Λάσλο Μπόλονι έχει περισσότερες επιλογές για ματς με τον Παναθηναικό αναφορικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στην μεσαία γραμμή. Ο Γιώργος Φωτάκης εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Αρη, ενώ ο Σέρβος, έχει τεθεί εκτός από το ματς της Κυριακής (4/3) αφού συνέχισε την Παρασκευή (2/3) ατομικό πρόγραμμα. Ετσι ο Ελληνας μέσος μαζί με τους Γκαρσία και Λάζαρ φαίνεται πως θα είναι οι τρεις παίκτες που θα επιχειρήσουν να "θωρακίσουν" το κέντρο της ομάδας στο ματς με τους "πράσινους".
Σίγουροι Γκαρσία, Λάζαρ
Ο Ουρουγουανός λόγω και του ότι θα είναι ξεκούραστος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός, αφού εκτός όλων των άλλων, είναι ένας παίκτης που... δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μείνει στον πάγκο. Εχει μεγάλη ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής και δυνατότητες να βοηθάει τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά. Μάλιστα αν κάποιος δει τα στατιστικά του πρωταθλήματος (σ.σ. στο τέλος του κειμένου), ανάμεσα στους άλλους τρεις μέσους, θα διαπιστώσει πως ειδικά σε σημαντικές κατηγορίες (π.χ. κλεψίματα και γεμίσματα) ξεχωρίζει.
Από εκεί και πέρα και ο Κοστίν Λάζαρ πρόκειται και αυτός να έχει θέση βασικού απέναντι στους "πράσινους". Ο τελευταίος βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι το τελευταίο διάστημα, είναι ένας παίκτης μπορεί να κάνει διάφορες δουλειές, έχει δείξει πως έχει την δυνατότητα να βοηθήσει με κάθετες μπαλιές και κάτι τέτοιο το έκανε σαφές στο ματς με την ΑΕΚ και την όμορφη ασίστ που έδωσε στον Αθαναδιάση που έκανε το 0-2.
Φωτάκης ξανά για βασικός
Επί της ουσίας Φωτάκης και Ιβιτς θα "κυνηγούσαν" μια θέση, αλλά το γεγονός πως ο Σέρβος έχει τεθεί εκτός, κάνει τον πρώτο απόλυτο φαβορί για την τρίτη θέση στο κέντρο. Ο Ιβιτς φάνταζε καλή περίπτωση εάν ο Μπόλονι αποφάσιζε να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ έχοντας λιγότερο στο μυαλό του στην άμυνα αφού έχει την ικανότητα με μια ενέργεια του να αλλάξει την ροή ενός αγώνα.
Φέτος και λόγω τραυματισμών δεν έχει αγωνιστεί πάρα πολύ και είναι μάλιστα ο τελευταίος σε λεπτά συμμετοχής σε σχέση με τους άλλους τρεις μέσους, εκ των οποίων προπορεύεται στην συγκεκριμένη κατηγορία (σ.σ. λεπτά συμμετοχής) ο Φωτάκης.
Ο Ελληνας μέσος έχει την δυνατότητα και αυτός να απειλεί την αντίπαλη εστία με το δυνατό του σουτ, μπορεί ωστόσο και να προσφέρει στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που κάνει τον Μπόλονι να τον έχει εμπιστευτεί σε πολλά ματς του πρωταθλήματος. Ετσι με σκεπτικό την θωράκιση της μεσσαίας γραμμής, ο Φωτάκης εκτιμάται πως λογικά θα αγωνιστεί βασικός στο ντέρπι με τους "πράσινους".

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD