Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Η 90ΛΕΠΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ..

    
      Για 90 περίπου λεπτά ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε για την περσινή σεζόν, για όλα όσα συνέβησαν σε αυτήν καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις..Αναφέρθηκε στον προπονητή στις μεταγραφές και στις ανανεώσεις, στα οικονομικά καθώς επίσης και στα διοικητικά και γενικά δεν άφησε τίποτα..Άφησε επίσης και μια υπόσχεση, ότι τη φετινή σεζόν η ομάδα θα είναι πλήρως ανταγωνιστική, όπως και τα τελευταία χρόνια και εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε αυτή η υπόσχεση να φέρει και κάποιον τίτλο..Παρόλα αυτά, μίλησε για όλα...Για τις διαιτησίες, για το ενδεχόμενο νέου γηπέδου,για τους προπονητές, για τους άραβες και για πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να τα διαβάσετε στη Συνέντευξη Τύπου που ακολουθεί παρακάτω..
    Η Συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη :
Ξέρετε όλοι ότι δεν μιλάω συχνά. Δεν είμαι εδώ για να κάνω συνεντεύξεις Τύπου. Το νόημα είναι να απαντάω σε ό,τι κι αν με ρωτήσετε. Έχουμε χρόνο για να με ρωτήσετε τα πάντα. Εσείς καθημερινά κάνετε ρεπορτάζ. Έχετε ενημέρωση από το γραφείο Τύπου. Το βασικότερο είναι να απαντάω σε όλα τα ερωτήματά σας. Όπως ξεκινήσαμε με ειλικρίνεια και διαφάνεια, έτσι θα συνεχίσουμε."
Σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας: "Είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τα δεδομένα της ΟΥΕΦΑ. Βλέπετε ότι οι καμπάνες χτυπάνε δεξιά και αριστερά και δεν θέλουμε να χτυπήσουν στο σπίτι μας. Το θέμα της αδειοδότησης είναι σοβαρό, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε. Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει τον πιο πλήρη φάκελο."
Αναφορά για την απουσία του Παντελή Κωνσταντινίδη από το πάνελ: "Με το που ξεκινήσει η προετοιμασία ο κ. Κωνσταντινίδης θα δώσει μία συνέντευξη Τύπου για όλα τα μεταγραφικά της ομάδας. Σε κάθε φημολογία θα πρέπει να βγαίνουμε να απαντάμε; Υπάρχει για αυτό το γραφείο Τύπου της ομάδας."
Ο Ζαγοράκης ξεκινάει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ομάδας: "Όσο περνά ο χρόνος ξέρω καλά ότι υπάρχει φθορά. Πόσο μάλλον για έναν πρόεδρο μιας μεγάλης ομάδας. Πρέπει να θυμηθούμε κάποια πράγματα που έχουν γίνει στην ομάδα. Πριν από τέσσερα χρόνια και όλοι ξέρετε πως ξεκινήσαμε. Στόχος μας ήταν να μειώσουμε τα προβλήματα και να φτιάξουμε μία ομάδα ελκυστική που θα πρωταγωνιστεί. Ο πρώτος χρόνος ξέραμε ότι δεν θα είναι ο καλύτερος. Στον δεύτερο χρόνο σας είπα ότι θα κάνουμε μία ομάδα με μέταλλο, η οποία θα πρωταγωνιστεί και θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι όλα αυτά έχουν γίνει. Υπάρχουν και θέματα που δεν κάναμε τίποτα και άλλα που τα αφήσαμε στη μέση. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτά που είπαμε πριν τρία χρόνια, υλοποιήθηκαν. Δεν πετύχαμε να πάρουμε έναν τίτλο, κάτι που θέλαμε πάρα πολύ. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν. Τα είπαμε και τον Σεπτέμβριο. Έγιναν λάθη. Φέτος ξεκινήσαμε από το "Α", δηλαδή κλείσαμε προπονητή. Πέρσι το κάναμε αυτό τελευταία στιγμή. Φέτος θα έχουμε πλάνο. Αν θα πετύχει, εδώ θα είμαστε για να το κρίνουμε."
Σχετικά με τον ερασιτέχνη και το θέμα του γηπέδου: "Ο ερασιτέχνης έχει τα πάντα. Γνωρίζετε ότι με τον κ. Κατσαρή έχουμε συχνή επαφή και γνωρίζει τα πάντα για το τι γίνεται στην ΠΑΕ. Στο πρώτο άκουσμα για έλεγχο νευρίασα, αλλά μετά είπα ότι θα μας κάνουνε μάγκες γιατί δεν βρήκανε τίποτα. Ο ΑΣ επειδή είναι η "μαμά" του συλλόγου πρέπει να κοιτάει και άλλα πράγματα. Λέμε για το γήπεδο εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πει για μία επιτροπή γηπέδου πριν από τρία χρόνια, ακόμη δεν έχουμε δει κάτι. Ο ΑΣ πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και έτσι όπως πηγαίνει η οικονομική κατάσταση πρέπει να γίνει. Λέμε να μπει μπροστά η ΠΑΕ, εδώ ότι και να κάνουμε μας αμφισβητούνε. Σήμερα ήρθε για δεύτερη φορά ο ορκωτός λογιστής. Για ποιο λόγο να μπούμε μπροστά για το γήπεδο, για να μας αμφισβητήσουν και πάλι; Έχουνε γίνει αρκετές φορές συζητήσεις και πρέπει να ξεκινήσει, αλλά πρώτα από τον ερασιτέχνη".
Για το ποια είναι η σχέση της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και για το παράπονο του ΑΣ για μη παρουσία ανθρώπου της ΠΑΕ στο συμβούλιο:"Πόσες φορές με θυμάστε να έχω πάει σε συνέλευση του Ερασιτέχνη. Δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τον Ερασιτέχνη. Γιατί έγινε τώρα αυτό το ερώτημα; Ό,τι απόφαση πάρει ο Ερασιτέχνης είμαστε εδώ. Έχουμε καλές σχέσεις."
Για την εκμετάλλευση του αθλητικού κέντρου: "Πριν τρία χρόνια όταν κλείσαμε συμφωνία για τη Μεσήμβρια μιλήσαμε με τον κ. κατσαρή και είπαμε ότι αυτό το έργο πρέπει να το πάρει ο Ερασιτέχνης. Ακόμη είμαστε σε διαδικασία και περιμένουμε. Κάναμε την πρόταση και ακόμη περιμένουμε. Μετά από τρία χρόνια έρχεστε και μου λέτε για διαγωνισμό. Να πάει το κέντρο στη μαμά του συλλόγου για να προστατευθεί."
Για τον σχεδιασμό της ομάδας τη φετινή σεζόν: "Φέτος η ομάδα ξεκίνησε από το Α. Σκοπός μας και στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ώστε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα με τη διαφορά ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας και να έχει συνέχεια αν μπορούμε καλύτεροι. Είπαμε ότι θα προωθήσουμε νέους παίκτες. Το είχαμε αναφέρει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Έφτασε η ώρα να δούμε δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες γιατί το αξίζουν και όχι γιατί πρέπει να γίνει αυτό. Μη νομίζει ο κόσμος ότι θα έρθει να δει μία ομάδα με 7-8 μικρούς παίκτες. Δε χρειάζεται να μας πιάνει πανικός. Είπαμε ότι κλείνει ο κύκλος όχι ότι έκλεισε. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Είπαμε θα κάνουμε σωστές επιλογές, σωστό πλάνο και θα μειώσουμε σίγουρα το μπάτζετ. Είμαστε αναγκασμένοι να το μειώσουμε και πρέπει να χαιρόμαστε και όχι να μας πιάνει πανικός".
Για τις πωλήσεις παικτών: "Όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πέντε δέκα άτομα που θα βάλουν εκατομμύρια. Καλώς ή κακώς έτσι πρέπει να λειτουργεί μια εταιρεία. Πολλά από αυτά που έχουμε κάνει έχουν γίνει από πωλήσεις παικτών. Μακάρι να έρθει κάποιος και να βάζει λεφτά. Πρέπει να έρθουν έσοδα στην ομάδα. Θα κοιτάξουμε να βρούμε τρόπους για να φέρουμε έσοδα."
Για το αν έχει έρθει πρόταση για κάποιον παίκτη: "Όχι. Δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας. Δεν θέλουμε να δώσουμε παίκτη μας σε ανταγωνιστική ομάδα."
Για τη συμπεριφορά των κέντρων αποφάσεων προς τον ΠΑΟΚ:"Υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Θα κοιτάξουμε να τα εξαλείψουμε και αυτά. Τα λεφτά που δώσαμε σε πρόστιμα ήταν πάρα πολλά."
Για τους διαιτητές: "Δεν πιστεύω ότι συνολικά η ομάδα αδικήθηκε. Αν πάρουμε κάθε ματς ξεχωριστά, κάτι θα βρούμε. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό στα πλει οφ έγινε τραγικό λάθος του επόπτη. Η διαιτησία, όμως, ήταν καλή. Δεν θα γίνω συνήγορος των διαιτητών. Αυτό είδα, αυτό λέω."
Για τη μείωση του μπάτζετ: "Πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές. Ήδη ανέβηκαν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που δίκαια πιστεύουμε ότι βρίσκονται εκεί δεν είναι μόνο λόγω της μείωσης του μπάτζετ. Αν δούμε ποιοι έχουν φύγει ήδη υπάρχει μείωση".
Για την πρόσληψη του Μπόλονι: "Δεν είναι τωρινό ότι μας απασχόλησε η περίπτωση του Μπόλονι. Από εκεί και πέρα, αν κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό ενός προπονητή θα καταλάβει πολλά πράγματα. Η επιλογή ενός προπονητή θέλει δουλειά και χημεία. Πρέπει να δέσει. Αυτός ο προπονητής έχει προσόντα για να δέσει στον ΠΑΟΚ."
Για το ενδεχόμενο να μη δεχτεί κάποιος παίκτης μείωση του συμβολαίου: "Όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις θα σας ενημερώσουμε πως έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας απαντήσω σε αυτό το θέμα. Είναι κάτι που θα μείνει μεταξύ μας τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή".
Για τη ρήτρα του Βιεϊρίνια: "Ο Βιεϊρίνια έχει ρήτρα 15 εκατομμύρια. Με 12-13 εκ. ευρώ (σ.σ. επειδή η ερώτηση έγινε σε συνέχεια της απάντησης του Ζαγοράκη για το αν ο ΠΑΟΚ πουλά σε ανταγωνιστική ομάδα, η απάντηση αφορά σε πρόταση που ενδεχομένως θα έρθει από ελληνική ομάδα) το συζητάμε. Αν έρθει κάποια πρόταση θα σας το πούμε."
"Ότι έγιναν λάθη, έγιναν. Το μπάτζετ ανέβηκε την πρώτη χρονιά, γιατί βγήκαμε 9οι, δεν είχαμε Ευρώπη και έπρεπε να πληρώσεις για να πείσεις κάποιον να έρθει στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δημιουργηθεί και θα πάνε όλα καλά, θα γίνει όπως την ονειρευόμαστε. Πέρσι μας ήρθαν προτάσεις για κάποιους παίκτες. Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο. Για ελάτε να πάρετε τέτοιες αποφάσεις."
Για το καλό που έχει αφήσει αυτή η ομάδα: " Σε αυτήν την ομάδα όντως έγιναν πολλές λάθος επιλογές, όμως άφησε "προίκα" και πολύ καλά πράγματα. Από τώρα και για πέντε χρόνια θα είναι στους ισχυρούς με τους 17,000 πόντους που πήρε από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν περάσει μία φορά θα είναι απόσβεση, στη δεύτερη φορά που θα περάσει θα είναι επιτυχία".
Για τις αλλαγές προπονητών της περσινής σεζόν: "Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τότε που πήραμε την απόφαση για την απομάκρυνση του Μπερέτα αποφασίσαμε να πάρουμε έναν τεχνικό που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Ο κ. Δερμιτζάκης στα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε και τον Άγιαξ δεν τα πήγε άσχημα. Στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά. Για αυτό πάρθηκε η απόφαση από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Εκεί σκέφτεσαι και λες να ρισκάρω; Όλα γίνονταν τόσο γρήγορα. Από ομολογίες ποδοσφαιριστών μας, έλεγαν ότι με τον κ. Χάβο είμαστε πολύ καλά. Τότε αποφασίστηκε να συνεχίσουμε με τον Χάβο. Αν ήταν λάθος ή σωστό, αυτό θα το κρίνει ο καθένας."
Για την επιλογή του Ρομπέρ: "Επιλέξαμε έναν παίκτη εμείς χωρίς να δούμε κάποια πράγματα; Μην προεξοφλούμε κάποια πράγματα από τώρα. Είναι δικό σας κριτήριο αυτό. Πιστεύουμε ότι αξία του κάθε παίκτη που αποφασίζουμε είναι αυτή".
Για το θέμα των Αράβων: "Καλώς να έρθουν να βάλουν χρήματα στον ΠΑΟΚ. Το ότι γίνονται συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό αυτό είναι δεδομένο. Εμείς σαν ΠΑΕ βγάλαμε μια ανακοίνωση και είπαμε ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον. Είπαμε είναι ανοιχτή η αύξηση μπορεί ο καθένας να έρθει και να βάλει χρήματα. Πριν από ένα μήνα βγαίναν εκπρόσωποι των Αράβων και θεωρούσαν σίγουρη την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως τώρα δεν έχω δει κάποιον να εμφανίζεται. Εγώ πρέπει να δω πράξεις γιατί δεν μπορώ να ακούω μόνο λόγια. Εγώ αυτό που είχα πει είναι να μην ξαναπιάσουν το στόμα τους τον ΠΑΟΚ. Όσο υπάρχει διάθεση, εμείς είμαστε εδώ. Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν. Η αύξηση για αυτό υπάρχει. Από εκεί και πέρα αν έχει διάθεση να μπει σε άλλες συζητήσεις, εδώ είμαστε για να τα πούμε."
Για το αν σκέφτηκε να διατηρήσει τον Χάβο στον πάγκο: "Μας πέρασαν πολλά πράγματα από το μυαλό. Σημασία έχει το τι κάνουμε. Πήραμε την απόφαση να προσλάβουμε τον κ. Μπόλονι".
Για τον Ζήση Βρύζα: "Το έχετε κάνει κινηματογραφική ταινία. Έλεος. Το τραβάτε πολύ. Η πρόταση στον Ζήση επίσημη ή ανεπίσημη έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Ναι. Πήγα στην Αθήνα και τον βρήκα για αυτόν τον λόγο. Δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα. Και κάποιες μικροπαρεξηγήσεις να υπήρχαν, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πια αυτά. Φτάνει πια με αυτά που ακούγονται. Ο Ζαγοράκης το ένα, ο Βρύζας το άλλο. Αυτό είναι το σοβαρό θέμα του ΠΑΟΚ; Το έχετε απλώσει πάρα πολύ. Έχω επικοινωνία με τον Ζήση. Και χθες μίλαγα μαζί του."
Για τις ψήφους του στης ψηφοφορίες για τον πρόεδρο της Superleague: "Δε νομίζω ότι κάναμε λάθος. Ψηφίσαμε κάποιον. Την ίδια απάντηση είχα δώσει και πέρσι το Σεπτέμβριο. Όσο για τον κ. Μπέο το εξήγησα και το ξέρετε πολύ καλά. Πριν λίγους μήνες παραιτήθηκε ο κ. Βιολίδης. Το είδαμε σαν ομάδα και όχι σαν πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ είναι άρμα από μόνος του, δεν πάει πουθενά. Από μία λευκή ψήφο μας κατέταξαν κάπου. Είναι άρμα από μόνος του ο ΠΑΟΚ. Υποθετικά αν ξανά είναι υποψήφιος ο κ. Μαρινάκης δεν ξέρω".
Για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ: "Θα είμαι εδώ όσο αντέξει η ψυχή μου. Από εκεί και πέρα ήταν κάποιες ενέργειες που μας πίκραναν όλους. Μετά από μία δύο μέρες έβγαλα μία ανακοίνωση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ούτε οι φήμες ότι φεύγω επαληθεύθηκαν, ούτε τίποτα άλλο."
Για τα χρέη: "Περιμένουμε. Έχω ζητήσει ραντεβού. Βλέπετε τι γίνεται. Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ. Υπάρχουν καθημερινά επαφές με διάφορους ανθρώπους. Μας περνούν από το μυαλό πολλλά πράγματα. Για αυτό προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα γρήγορα με τον ίδιο τον Υπουργό. Δεν είναι μόνο η σημερινή κυβέρνηση, αλλά και η προηγούμενη."
Για την αποχή των ποδοσφαιριστών και τη δήλωση περί πρωταθλήματος: "Είχα πει ότι νιώθω προδομένος από αυτό που είχα δηλώσει. Όσο για την εποχή είχα στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και είχα πει ότι έχουν δίκιο. Πέμπτη αγωνιστική ήμασταν δέκα βαθμούς πίσω".
Για το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήβριας: "Πρέπει να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις για τα επόμενα χρόνια. Το μπάτζετ θα μειώνεται χωρίς να υπάρχουν απώλειες. Έχει παρθεί ήδη κάποια απόφαση να πηγαίνουν κάποια χρήματα στο αθλητικό κέντρο."
Για το θέμα που προέκυψε με την ανάμιξη του Μπάνε Πρέλεβιτς στην ΚΑΕ: "Καταρχήν μιλάμε για τον Μπάνε που είναι μία μεγάλη προσωπικότητα και έχει ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Όταν του έκανα την πρόταση ήταν ανενεργός. Ήθελα να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις του. Σε ενδεχόμενο που θέλει να πάει στο μπάσκετ θα πάει χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Δε μιλάμε για κανένα παιδάκι, μιλάμε για τον Πρέλεβιτς".
Για την πρόσληψη οικονομικού διευθυντή: "Έχουμε βρει έναν οικονομικό σύμβουλο με εμπειρία. Είναι αφιλοκερδώς εδώ και βάζει κάποια πράγματα σε μία τάξη. Τώρα χρειάζεται συμμάζεμα, νοικοκυριό. Αυτός ο άνθρωπος έχει τεράστια εμπειρία από μεγάλες εταιρείες."
Για το αν σκέφτεται να συμμετάσχει στο προεδρείο του Ερασιτέχνη:"Εγώ είμαι μόνο για το ποδόσφαιρο. Βρήκαμε παπά, να θάψουμε πέντε έξι. Ο Ερασιτέχνης έχει πρόεδρο. Εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή. Θα βοηθάω από το ποδόσφαιρο, όπου μπορώ."
Για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στην Τούμπα: "Ξεκινάμε τον Ιούλιο με το καλύτερο χόρτο και στη συνέχεια πιάνει μύκητες, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Από εβδομάδα σε συνεργασία με την Super League θα ξεκινήσουμε τις εργασίες και θα μπει καινούριος χλοοτάπητας".
Για την εκμετάλλευση του σήματος του ΠΑΟΚ και το όφελος της ΠΑΕ, ο κ. Φαρλαλής, απάντησε: "Θα το συζητήσουμε με τον Ερασιτέχνη και θα το δούμε".
Για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Αυτό που συμβαίνει δεν τιμά κανέναν. Είναι ένα μπάχαλο που πρέπει να λειτουργήσει κανονικά. Αυτά επηρεάζουν και εμάς. Ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση. Μένουν αγωνιστικές υποχρεώσεις πολύ πίσω.".
Για το αν έθεσε κάποιον όρο ο Μπόλονι: "Θα ξέρει η ομάδα και οι περισσότεροι ότι τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα. Θα ξέρουν όλοι ακριβώς τι γίνεται. Υπάρχουν κάποιες οφειλές όλα θα μπουν σε μία σειρά".
Για την κατάσταση στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Αυτό που συμβαίνει δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρεθεί μία λύση για να αρχίσουμε να λειτουργούμε κανονικά. Είναι και για εμάς πολύ δύσκολο να είναι κλειστή η ΕΠΟ. Νομίζω ότι άμεσα θα βρεθεί μία λύση".
Για το αν περιμένει να συνεχίσει κάποιος από την ομάδα από άλλο πόστο όπως οι Κωνσταντινίδης, Κονσεϊσάο: "Τώρα τους περιμένουμε να παίξουν μπάλα. Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Εμείς τους περιμένουμε ως ποδοσφαιριστές".
Για τα εισιτήρια διαρκείας και την κίνηση που υπάρχει έως τώρα: "Αν ήταν να πω κάτι για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, χωρίς υπερβολή ο ΠΑΟΚ είναι μία όαση. Κάθε μέρα 250-300 άτομα έρχονται να πάρουν διαρκείας και αυτό δείχνει ότι υπάρχει κοινή πορεία και ίδια πιστεύω".
     ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD