Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ Ο ARIAS...


     O Diego Arias μίλησε σήμερα στο "sport 103"...Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στο Europa League, δείχνοντας πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του...Αναφέρθηκε, επίσης, στην προετοιμασία με τον Λάζλο Μπόλονι, στη συνεργασία του με τον Pablo Garcia, στη τη δική του απόδοση και σε μερικά άλλα θέματα σχετικά με τον ΠΑΟΚ....!!

  Αναλυτικά η συνέντευξη του Κολομβιανού μέσου :

Άρχισε μιλώντας για τον εγκλιματισμό του με την ομάδα στην προετοιμασία: " Αυτό συμβαίνει αυτόματα με την καθημερινή επαφή και με τις προπονήσεις και έγινε περισσότερο στο στάδιο της προετοιμασίας"
Συνέχισε αναλύοντας τις εντυπώσεις του από την πρώτη προετοιμασία του με τον ΠΑΟΚ:"Ήταν δύο εβδομάδες πάρα πολύ σκληρές. Έγινε εκπληκτική δουλειά και αισθανόμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά. Πιστεύω ότι έγινε πάρα πολύ δουλειά και έχουνε μείνει πάρα πολλά αποθέματα".
Σχετικά με την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια: "Αυτό το οποίο είναι σημαντικό δεν είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια, αλλά να μπορείς να στήσεις την ομάδα και να τσεκάρεις κάποια πράγματα. Ο προπονητής ήθελε να βρει και να ανακαλύψει το ρυθμό του καθενός. Από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζαμε ρυθμό και πιστεύω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε".
Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Europa League: "Από εδώ και πέρα αλλάζουνε τα θέματα. Δεν τεστάρουμε πράγματα. Συγκεντρωνόμαστε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι και να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό".
Σχετικά με το αν είναι αισιόδοξος για το πρώτο παιχνίδι είπε: "Είμαι παρά πολύ αισιόδοξος, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και μετά την πολύ καλή δουλειά που έγινε και την κλάση που έχουνε οι συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ του Europa League".
Σχετικά με το αν με την αποχώρηση του Βιτόλο έχει περισσότερες ευθύνες:"Όχι, δεν μου προκαλεί φόβο. Για εμένα είναι διασκέδαση να παίζω ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι όλη αυτή την τρέλα του αγώνα. Ίσως να ήταν καλό για εμένα γιατί θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα παίζω μπροστά στον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ".
Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Γκαρσία: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία μου με τον Γκαρσία. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι καταγόμαστε από κοντινές χώρες. Αυτό υπάρχει μέσα στην ομάδα γιατί είναι πολλοί ισπανόφωνοι και είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τον Ουρουγουανό".
 Για τη βελτίωση της δικής του απόδοσης τόνισε:"Φυσικά το γεγονός ότι έκανα όλη την προετοιμασία, θα με κάνει να βελτιωθώ πάρα πολύ και θα έχω μια παρακαταθήκη για τη σεζόν που έρχεται. Πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσω μια θετική χρονιά".
Σχετικά το κλίμα στην ομάδα: " Είναι πάρα πολύ καλά ψυχολογικά. Η περσινή χρονιά ήταν σταθμός και γενικά είναι πάρα πολύ καλές οι σχέσεις μου με όλους τους συμπαίκτες".
Για τον ερχομό του Πάμπλο Κοντρέρας και τι θα ήθελε να πει στον Χιλιανό: " Έχω μιλήσει με τον Κοντρέρας. Είμαστε σε επαφή. Ότι ήθελα να του πω του το έχω πει. Θα ήταν καλό να γυρίσει ο Κοντρέρας και να αγωνιστεί αμέσως, αλλά το θεωρώ αδύνατο γιατί είναι πολύ κουρασμένος και σίγουρα χρειάζεται κάποιο χρόνο ξεκούρασης".
Κλείνοντας απάντησε για το αν βλέπει μέσα από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ την κλήση του στην Εθνική Κολομβίας: "Θέλω πάρα πολύ να γίνει κάτι τέτοιο και μακάρι να συμβεί μέσω του ΠΑΟΚ. Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή και από το πόσο χρόνο θα μου δώσει στα επίσημα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD