Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ....

 
  Τρεις σύνδεσμοι της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν πως θα διοργανώσουν εκδρομή στο Όσλο οδικός με διανυκτερεύσεις σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης... Όποιος φίλος του ΠΑΟΚ επιθυμεί να βρεθεί στο πλευρό του Δικεφάλου κόντρα στη Βαλερένγκα στη Νορβηγία, δεν έχει παρά να έρθει σε επικοινωνία με έναν από τους συνδέσμους..Οι τρεις σύνδεσμοι είναι οι εξής : Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ, Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY, Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4...
   Παρακάτω είναι οι ανακοινώσεις των τριών συνδέσμων ξεχωριστά :

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ενημερώνει τον τρελό κόσμο του ΠΑΟΚ ότι διοργανώνει οδική εκδρομή για το ματς με την Βαλερένγκα στις 28/7. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, στην Πράγα, στην Κοπενγχάγη και Βουδαπέστη. Αναχώρηση την Δευτερα 25/7 το  πρωί, επιστροφή Κυριακή 31/7.  Χρειάζεται για την εκδρομή καινούργια ταυτότητα ή διαβατήριο. Όποιος ενδιαφέρεται να περάσει απο τα γραφεία του συνδέσμου καθημερινά μετά τις 8 το απόγευμα.Τιμή  εκδρομής 230 !!

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ \'\'Lemmy\" ενημερώνει τον τρελό κόσμο του ΠΑΟΚ ότι διοργανώνει οδική εκδρομή για το ματς με την Βαλερένγκα στις 28/7. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, στην Πράγα, στην Κοπενγχάγη και Βουδαπέστη. Αναχώρηση την Δευτερα 25/7 το  πρωί, επιστροφή Κυριακή 31/7.  Χρειάζεται για την εκδρομή καινούργια ταυτότητα ή διαβατήριο. Όποιος γουστάρει να έρθει να επικοινωνήσει με το 2310 773123  μετά τις 7 το απόγευμα ή να περάσει απο τον σύνδεσμο Καραολή και δημητριού 174.Τιμή  εκδρομής 230 !!
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι διοργανώνει οδική εκδρομή για το ματς με την Βαλερένγκα στις 28/7. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, στο Αμβούργο, στο Γκετενμπόρι και Πράγα. Αναχώρηση την Κυριακή 24/7 το απόγευμα, επιστροφή Κυριακή 31/7. Απαραίτητα καινούργια ταυτότητα ή διαβατήριο. Όποιος ενδιαφέρεται για εγγραφή, μπορεί να περάσει μια βόλτα από τον σύνδεσμο Π.Π.Γερμανού 39 στον ημιώροφο μετά τις 7 το απόγευμα ή να καλέσει στο 2310231258.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD