Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΗΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΣΤΟΦΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Καθαρή νίκη με σφραγίδα Αθανασιάδη –Σαλπιγγίδη και την πολύτιμη βοήθεια του Βιεϊρίνια. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ήταν κακός, αποδεικνύοντας ότι έχει την στόφα της έμπειρης και μεγάλης ομάδας. Χωρίς να είναι καλύτερος πήρε τους τρεις βαθμούς. Κι όλα αυτά μόλις μέρες μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τότεναμ...


Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Οι παίκτες από τη λάμψη και το γόητρο της Ευρώπης να …προσγειωθούν στην μίζερη αλλά βαθμοθηρική ελληνική πραγματικότητα. Από το κίνητρο της κόντρας με την Τότεναμ στον Πανιώνιο της Ελλάδας. Ο Μπόλονι υποστήριξε ότι είναι δύσκολο να εκτοξεύσεις την αδρεναλίνη στα ύψη από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά αυτό είναι η μία όψη του νομίσματος.
Για να το πετύχεις θα πρέπει να διαθέτεις ισχυρό κίνητρο. Από την Τότεναμ να πας στην…Λίβερπουλ. Τι γίνεται όμως όταν ακολουθεί ο Πανιώνιος; Εκεί αναλαμβάνει ο επαγγελματισμός και ο ποδοσφαιρικός κυνισμός του στυλ « παίζω, εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες και κερδίζω». Κάπως έτσι πέρασε ο ΠΑΟΚ από τη Νέα Σμύρνη. Έπαιξε όσο χρειαζόταν για να νικήσει. Κι αυτό που πρέπει να κρατήσει κανείς δεν είναι η εμφάνιση αλλά οι τρεις βαθμοί.


Μαζί και το γεγονός ότι ο Αθανασιάδης βρήκε άλλη μια φορά το δρόμο για τα δίχτυα. Ο νεαρός δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώνει αυτό που τον χαρακτηρίζει: την ικανότητα το σκόρερ. Μέσα στην περιοχή είναι αχτύπητος! Δεν είναι ο επιθετικός που θα υποδεχθεί τη μπάλα για να την «σπάσει» αριστερά η δεξιά, ούτε εκείνος που θα βάλει στην πλάτη τους αντίπαλους αμυντικούς, θα κοντρολάρει τον ρυθμό, θα ανοίξει χώρους η θα αμυνθεί. Κάνει όμως τη δουλειά κάθε επιθετικού που σέβεται τον εαυτό του: στέλνει την μπάλα στα δίχτυα! Απλά πράγματα…
Από τις δηλώσεις του Μπόλονι είναι εκπληκτικό το κομμάτι στο οποίο ο Ρουμάνος γίνεται… δημοσιογράφος για να ανακηρύξει ονομαστικά τους καλύτερους παίκτες της ομάδας: "Στο τέλος του παιχνιδιού πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαν αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος, μπήκαν πολύ δυνατά και πιστεύω πως πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, στα τελευταία λεπτά με αντίπαλο την Τότεναμ προσπάθησαν.
Στα τελευταία λεπτά του σημερινού αγώνα δεν δείξαμε την εικόνα στην Κρήτη. Πιστεύω πως η τακτική συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη ήταν σημαντική για εμάς. Οι τρεις καλύτεροι μας παίκτες ήταν οι Φωτάκης, Αθανασιάδης και Σαλιπιγγίδης. Και θέλω να πιστεύω πως αυτό θα είναι ένας καλός οιωνός για τα επόμενα παιχνίδια" είπε.
Προσωπικά δεν συμφωνώ με την τακτική του Μπόλονι να ξεχωρίζει τους καλύτερους από τους καλούς ή τους κακούς. Για να το κάνει όμως σίγουρα θα έχει τους λόγους του. Το ερώτημα είναι αν συμφωνούν οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ με την κριτική του προπονητή τους… Για ποιο λόγο όμως να κερδίζει συμπάθειες αλλά και να δημιουργεί αντιπάθειες στα αποδυτήρια; Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει.

από betboss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD