Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΑΙ Ο ΓΚΙΓΚΟΦ

Ο Βίκτορ Γκιγκόφ είναι ο ''εκλεκτός'' του Στέφανου Υετίωνα, όσον αναφορά τη θέση του τερματοφύλακα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να περιμένουν περιμένουν από ώρα σε ώρα να στείλει το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του.
 


Οι δύο πλευρές άλλωστε έχουν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο μέχρι να ''πέσουν'' και επισήμως οι υπογραφές οι Θεσσαλονικείς είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για τις ανακοινώσεις, καθώς η αλήθεια είναι ότι φέτος το καλοκαίρι πολλά έχουν δει τα μάτια μας τους.
Μέχρι τότε, πάντως, η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει σκληρά μέσα στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Στέλιου Υετίωνα, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Μάλιστα όσον αναφορά το πρόγραμμα των ''ασπρόμαυρων'', αυτό περιλαμβάνει το πρώτο φιλικό τεστ την ερχόμενη Τετάρτη με την Εδεσσα στη Μίκρα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, την Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θ' αναμετρηθεί με τον Φίλιππο Βέροιας. Επίσης, στις 10 του Σεπτέμβρη οι ''ασπρόμαυροι'' θα φιλοξενήσουν την ομάδα της Πέλιστερ, με την οποία αναμετρήθηκαν και πέρυσι στο τουρνουά του συλλόγου της Ημαθίας ενώ το διήμερο 16 και 17 του ίδιου μήνα θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που θα διοργανώσει ο ΓΑΣ Κιλκίς και στην ουσία θ΄ αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD