Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Και όμως… Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη απάντησε σε πολλά καυτά ερωτήματα, την ημέρα που έπρεπε… Η χθεσινή συνάντηση στην Μεσήμβρια ήταν αρκετά χρήσιμη…

 
  Αμέσως μετά τις επίσημες τοποθετήσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη, οι δύο υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δέχθηκαν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των εκπροσώπων Τύπου που βρέθηκαν στον χώρο.

  Οι απόψεις Κωνσταντινίδη είναι γνωστές… Το PAOK24 βρέθηκε στην Μεσήμβρια και μεταφέρει τι ανέφερε και ο Ζήσης Βρύζας, που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά την επιστροφή του, πήρε επίσημα θέση όσον αφορά σημαντικά θέματα του Δικεφάλου.

  Μιλώντας για τις μεταγραφές που δεν έγιναν, ο Βρύζας τόνισε: «Αποφασίσαμε φέτος να μην κάνουμε τρέλες. Από εκεί και πέρα όμως δεν έγιναν και πωλήσεις στην ομάδα. Δεν λέω ότι δεν ψάξαμε για ποδοσφαιριστές. Έπρεπε όμως να βρούμε παίκτες που θα πληρούσαν την σχέση τιμή – απόδοση με βάση τα δικά μας δεδομένα. Αποφασίσαμε να βρούμε ποιοτικούς παίκτες στα δικά μας οικονομικά δεδομένα. Δεν βρήκαμε, κάποιες επαφές που κάναμε δεν κατέληξαν και τελικά δεν πήραμε παίκτες μόνο και μόνο για να πούμε ότι κάναμε μεταγραφές…».

  Ο Ζήσης Βρύζας απάντησε και σε συγκεκριμένη ερώτηση για τον προγραμματισμό των μεταγραφών:
«Τι προγραμματισμός έγινε από την στιγμή που την μία ημέρα ο ΠΑΟΚ μιλούσε για να πάρει τον κεντρικό αμυντικό Ρίβας, την άλλη με τον μέσο Τζιόλη και την άλλη με τον Παπαδόπουλο ή τον Μάντζιο; Εσείς αν ήσασταν φίλαθλοι και τα παρακολουθούσατε όλα αυτά απέξω δεν θα θεωρούσατε ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός;»

«Από την στιγμή που αποφασίστηκε αυτή η πολιτική, ότι δηλαδή δεν θα δίναμε παίκτη και δεν θα κάναμε τρέλες, ήταν ξεκάθαρο ότι ψάχναμε για έναν μεσοεπιθετικό. Για έναν πιο περιφερειακό επιθετικό και αυτό γιατί στα φορ μπορεί να παίξει και ο Σαλπιγγίδης που είναι η φυσική του θέση. Ο προπονητής από την πλευρά του ήθελε έναν ποιοτικό παίκτη σε κάθε γραμμή. Στην πορεία λοιπόν προέκυψε η υπόθεση με την Ίντερ και τον Ρίβας. Έναν ποιοτικό παίκτη που θα μας έδινε βάθος στην άμυνα. Δεν προχώρησε, επειδή αυτός ήθελε να μείνει ελεύθερος. Κάπως έτσι προέκυψε και η υπόθεση με τον Τζιόλη. Την συζητήσαμε, αλλά δεν προχώρησε. Ψάξαμε για επιθετικό, αλλά τελικά δεν βρήκαμε αυτόν που θα έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα με βάση τα οικονομικά μας δεδομένα. Γι’ αυτό και δεν πήραμε παίκτη απλώς για να πούμε ότι θα πάρουμε…».

 
  Χθες τέθηκε και το θέμα που προκύπτει με τις δηλώσεις Μπόλονι. Ο Βρύζας απάντησε και σε αυτό:
-«Με τις δημόσιες τοποθετήσεις του, ο προπονητής αφήνει αιχμές εναντίον σας. Φαίνεται ότι εκείνος θέλει παίκτες και εσείς δεν παίρνετε. Τι συμβαίνει;»

  Αφού ο Κωνσταντινίδης είπε: «Πολλές φορές ο προπονητής κάνει και χιούμορ…», ο Βρύζας συμπλήρωσε: «Με τον προπονητή μιλάμε και είμαστε μαζί. Όχι απέναντι. Καλά κάνουν όλοι οι προπονητές και έχουν απαιτήσεις. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε μαζί του, να τον ενημερώσουμε, να συμφωνήσουμε και να χαράξουμε κοινή πολιτική».

  Εκεί παρενέβη ο Κωνσταντινίδης, που συμπλήρωσε: «Ο προπονητής από την αρχή ήξερε τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ. Ήξερε μάλιστα ότι σε αυτό το ρόστερ μπορεί και να μην υπήρχαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Και για να μην ξεγελιόμαστε υπήρχε ενδεχόμενο να μην είναι ο Βιεϊρίνια, ίσως και ο Σαλπιγγίδης. Τα ήξερε αυτά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD