Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

TO ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ''ΥΠΕΡΒΑΣΗ''

Σε ελάχιστο χρόνο ο Λάσλο Μπόλονι καλείται να φέρει σε πέρας την επιχείρηση “προσγείωση στα ελληνικά δεδομένα” για να ετοιμάσει τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, αφήνοντας πίσω του όσα συνέβησαν στο ματς με την Τότεναμ. Είναι θέμα όμως των παικτών του πώς θα αντιδράσουν και πώς δεν θα αποφύγουν τα περσινά πατατράκ.

Πέρσι πήγαιναν μια χαρά στην Ευρώπη και αμέσως μετά από κάθε επιτυχία τους στο Γιουρόπα Λιγκ, έχαναν στους αγώνες του Πρωταθλήματος. Το επισήμανε και ο Ντάριο Κρέσιτς χθες, λέγοντας ότι το περσινό πάθημα έγινε μάθημα. Θα έλεγα ότι πρέπει να γίνει μάθημα και ο “χαζός” τρόπος με τον οποίο έχασαν το παιχνίδι από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Εκτός κι αν αποφάσισαν φέτος να χάνουν όχι αμέσως μετά, αλλά πριν από τους ευρωπαικούς αγώνες τους...
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να δω αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποδείξουν και με πράξεις ότι έγιναν σοφότεροι και αν θα βγάλουν και κόντρα στον Πανιώνιο την πολύ μεγάλη διάθεση που δείχνουν στα ευρωπαικά παιχνίδια. Θα περιμένω επίσης να προσπαθήσουν να παίξουν και λίγο καλό ποδόσφαιρο, όσο δύσκολο είναι αυτό για το συγκεκριμένο ρόστερ που διαθέτει ο ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον να επιβάλουν την παρουσία τους στο γήπεδο και να μην είναι οι κομπάρσοι που θα προσπαθήσουν να “κλέψουν” τη νίκη, αλλά οι πρωταγωνιστές, που θα την κατακτήσουν με την ανωτερότητά τους. Ο Πανιώνιος δεν είναι Τότεναμ. Ούτε Αγιαξ είναι, ούτε Φενέρμπαχτσε, ούτε Βιγιαρεάλ, ούτε Ντινάμο Ζάγκρεμπ...
Θυμίζω ότι Παναθηναικός και ΑΕΚ παραπαίουν. Ο Ολυμπιακός έχει καλές μονάδες, αλλά θα προσπαθήσει πολύ καιρό, μου φαίνεται, για να γίνει ομάδα. Και φέτος παρουσιάζεται μια τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να επωφεληθεί. Κι όταν μιλάμε για ευκαιρία, δεν εννοούμε τη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Μπορεί να φαίνεται απίθανο και αδύνατο, αλλά ένας σταθερός και σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Θα έχει απέναντί του μόνο τον Ολυμπιακό, εάν κατορθώσει να “δέσει” και να πάψει να είναι “σκορποχώρι”, όπως τώρα. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προσόν που κανείς άλλος δεν διαθέτει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Είναι ΟΜΑΔΑ. Και θα αδικήσει μόνος τον εαυτό του εάν τυχόν δεν αντιμετωπίσει με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα όλα ανεξαίρετα τα παιχνίδια.
Ο,τι και να λέμε η απώλεια των τριών βαθμών στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη δεν καλύπτεται. Νίκη και μόνο νίκη “επιτρεπόταν” σε εκείνο το παιχνίδι, οπότε οι πόντοι δεν μπορούν να έρθουν πίσω από άλλο ματς, απλούστατα γιατί σε κάθε ματς τέτοιου είδους ο ΠΑΟΚ πρέπει να υπολογίζει τρεις βαθμούς. Ε, τουλάχιστον αυτούς τους τρεις “υποχρεωτικούς” βαθμούς στη Νέα Σμύρνη πρέπει να τους πάρει, αν θέλει να πιστεύει ότι φέτος μπορεί να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον πήχη. Το τεστ στη Νέα Σμύρνη θα είναι πολύ καθοριστικό. Θα μας δείξει αν όντως έχουμε δίκιο όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ, παρά τις αγωνιστικές αδυναμίες του, μπορεί φέτος να πετύχει μια ακόμη “υπέρβαση”.

από betboss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD