Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΑΝΟΒΕΡΟΥ

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ανοβέρου "Black&White" με ανακοίνωση που μας απέστειλε, ενημερώνει πως καταβάλλει προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να βοηθηθεί ένα 11χρονο ΠΑΟΚτσάκι!
Να τι αναφέρεται στην ανακοίνωση:
Στο επόμενο χρονικό διάστημα ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ανοβέρου "Black&White", θα καταβάλλει προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.
Πρόκειται για ένα ΠΑΟΚτσάκι μόλις 11 ετών από την Θεσσαλονίκη το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έρχεται εδώ στο Ανόβερο και υποβάλλεται σε θεραπεία.
Η χαρά του μικρού ήταν απερίγραπτη όταν έμαθε ότι υπάρχει σύνδεσμος του ΠΑΟΚ τόσο μακριά από την πόλη του και στις επόμενες φορές που θα ξανάρθει θα προσπαθήσει να επισκεφτεί το χώρο στον οποίο στεγάζεται ο σύνδεσμος μας.
Όπως γίνεται αντιληπτό τα έξοδα για να ανταπεξέλθει η οικογένεια στην περιπέτεια που περνά ο μικρός είναι τεράστια. Καθήκον του κάθε ΠΑΟΚτσή και μη, της περιοχής μας είναι να βοηθήσουν όσο μπορεί ο καθένας ώστε να μπορέσει ο μικρός να βγει νηκητής απ΄αυτόν τον αγώνα.
Στον σύνδεσμο θα υπάρχει κουμπαράς για το επόμενο χρονικό διάστημα για τον σκοπό αυτό, καθώς και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και στην ιστοσελίδα του συνδέσμου και στο facebook.  
Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ακόμη για αυτούς  που δεν μπορούν να παραβρεθούν στον σύνδεσμο δίνουμε τον τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσουν το ποσό που μπορεί ο καθένας...
KONTO : 5488267
BLZ : 25070024
BANK : Deutsche Bank Hannover
INHABER: PAOK Fan Club Hannover E.v
VERWENDUNGSZWECK : Beitrag - Fan Club Black and White και ονοματεπώνυμο
Από μικροί μάθαμε με αυτήν την ομάδα να μαχόμαστε σε άνισους αγώνες και να επιβιώνουμε, το ίδιο θα κάνει και ο μικρός σ αυτήν την μάχη και εμείς δεν θα αφήσουμε το αετόπουλο μόνο του...
Με εκτίμηση
Η Διοίκηση του συνδέσμου ΣΦ ΠΑΟΚ Ανοβέρου "Black&White"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD