Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο μαγικός αριθμός 1817!

Τόσα είναι τα εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Τότεναμ για το μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Ένα νούμερο καρτών εισόδου, που δεν φτάνει ούτε για τις βασικές ανάγκες των "ασπρόμαυρων"! Διαβάστε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση...



Για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ξανά τα περί "ταξιδιάρη λαού του ΠΑΟΚ" και όλα τα συναφή. Ας μπούμε κατευθείαν στο "ψητό": σε αυτόν τον ταξιδιάρη λαό, τα 1.817 εισιτήρια που εξασφάλισε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ από την Τότεναμ, για το μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, δεν φτάνουν ούτε για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες!

Τι σημαίνει στην πράξη αυτό; Ότι γίνεται χαμός για την εξασφάλιση μιας "μαγικής" κάρτας εισόδου στο συγκεκριμένο γήπεδο, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, από τους οπαδούς του "Δικέφαλου". Και, φυσικά, οι πρώτοι που δέχονται την πίεση, είναι οι διοικούντες την ομάδα.
Σχέδιο δράσης
Οι τελευταίοι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για το πώς θα διαθέσουν αυτά τα 1.817 κομμάτια που έχουν στη διάθεσή τους. Τα 1.250 θα πάνε στους συνδέσμους φίλων της ομάδας, οι οποίοι έχουν ήδη εξαγγείλει εκδρομές, είτε αεροπορικές, είτε οδικές για το Λονδίνο, και τα υπόλοιπα 567 θα διατεθούν σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στην Τούμπα και χορηγούς.
Τόσο από τους συνδέσμους, όσο και από μεμονωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση τέτοια για περισσότερα εισιτήρια, που έχουν φτάσει σε σημείο οι διοικούντες να υποστηρίζουν ότι για καλυφθεί όλος αυτός ο κόσμος, οι διαθέσιμες κάρτες εισόδου έπρεπε να είναι τουλάχιστον τριπλάσιες!
Απευθείας ζήτηση από Τότεναμ  
Ασφαλώς, γίνεται αντιληπτό ότι η πίεση αυξάνει, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που κατοικοεδρεύει στην Κεντρική, Δυτική και Βόρεια Ευρώπη (και ειδικότερα στην Αγγλία), ο οποίος ζητεί εισιτήριο για το παιχνίδι αυτό, δίχως να είναι μέλος συνδέσμου ή κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στην Τούμπα -είναι ευνόητοι οι λόγοι.
Τι κάνουν όλοι αυτοί; Οι πληροφορίες λένε ότι αναζητούν εισιτήριο απευθείας από την Τότεναμ. Εδώ, όμως, αρχίζει το πρόβλημα. Οι περισσότερες θέσεις στην έδρα των "πετεινών" αντιστοιχούν σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οπότε η αγγλική ομάδα δεν μπορεί άμεσα να διαθέσει μεμονωμένα κομμάτια.
Τι σημαίνει αυτό το "άμεσα"; Τα εισιτήρια διαρκείας της Τότεναμ ισχύουν για τις εγχώριες διοργανώσεις. Αν κάποιος κάτοχος κάρτας διαρκείας θέλει να παρακολουθήσει παιχνίδι στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πρέπει να αγοράσει έξτρα εισιτήριο. Έχει περιθώριο να το κάνει αυτό μέχρι μία μέρα πριν τον αγώνα. Την ημέρα του ματς, όσα εισιτήρια δεν έχουν διατεθεί βγαίνουν στην πώληση ως ελεύθερα.
Τουτέστιν, όσοι λιγότεροι κάτοχοι διαρκείας της Τότεναμ αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τόσο περισσότεροι φίλοι του "Δικέφαλου" μπορούν να εξυπηρετηθούν. Εδώ, όμως, τίθεται άλλο θέμα. Τα μεμονωμένα εισιτήρια δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αντιστοιχούν σε θέσεις κοντά στην κερκίδα που θα φιλοξενήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα πάρουν ένα από τα 1.817 που έχει στη διάθεσή της η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να αποφασίσουν από κοινού η Τότεναμ και η Αγγλική Αστυνομία. Αν, δηλαδή, συγκεντρώσουν όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα πάρουν μεμονωμένα εισιτήριο, και τους τοποθετήσουν κοντά στους 1.817, αυτό είναι θέμα των Άγγλων. Γενικώς, πάντως, το... "τρέξιμο" των "ασπρόμαυρων" διοικούντων για το συγκεκριμένο παιχνίδι άρχισε από πολύ νωρίς -και θα συνεχιστεί μέχρι την κορύφωσή του τις ημέρες κοντά στον αγώνα!

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD