Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ...

Που θα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του ο Λάσλο Μπόλονι στην αυριανή προπόνηση που αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα τραυματισμών...



Η Δευτέρα των τραυματιών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αυριανή (14/11) μέρα. Και αυτό γιατί στην Νέα Μεσημβρία θα βρεθούν παίκτες του ΠΑΟΚ που έμειναν στα... πιτς τις προηγούμενες μέρες και θα φανεί η κατάσταση τους εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται περισσότερο στους Θανάση Παπάζογλου, Λεονάρντο, Ιβιτς και Λίνο.

Σχετικά με τον πρώτο, αύριο θα φανεί σε τι κατάσταση είναι μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο φιλικό με την ΑΕ Ποντίων και πότε θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λεονάρντο που το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο σε προπόνηση πριν το συγκεκριμένο φιλικό ματς, δεν ήταν τόσο επιπόλαιο όσο φαινόταν αρχικά. Όσον αφορά τον Σέρβο θα διαπιστωθεί αν υποχωρούν οι ενοχλήσεις στην μέση του.
Επιπλέον, αύριο αναμένεται να αρχίσει τρέξιμο και ο Λίνο. Ο Βραζιλιάνος, βέβαια, δεν πρόκειται να παίξει απέναντι στον Παναιτωλικό καθώς, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θέλουν να επιβαρύνουν την κατάσταση του (είχε υποστεί θλάση και μετά τον αγώνα με τους Σαμροκ έπαθε υποτροπή).
Ειδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει το "μενού" για τον Σταύρο Τσουκαλά και τον Παναγιώτη Γλύκο, ενώ σε ό,τι αφορά τον Έτο άπαντες περιμένουν να κλείσει η πληγή στο δάχτυλό του για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αφού δεν έχει άλλο πρόβλημα. 


olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD