Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η ΧΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ''ΘΑ'' ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

O Γιώργος Ζαϊρης γράφει τις απόψεις του για το θέμα Κοντρέρας για την ετοιμότητά του να αγωνιστεί στην εθνική του, ενώ στην ομάδα μας θεωρείται εδώ και πολλές ημέρες τραυματίας και με αναδρομή γεγονότων σχολιάζει την αρνητική αντιμετώπιση που δέχεται ο παίκτης.
Ας δούμε το άρθρο...



Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και είναι αρκετοί αυτοί. Ο Κοντρέρας που δεν ένιωθε καλά για να αγωνιστεί με την Σάμροκ και τον Αστέρα, ετοιμάζεται να παίξει βασικός στο ματς της Χιλής με την Ουρουγουάη και να μαρκάρει τον Σουάρες όπως ο ίδιος δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Αρκετοί είναι αυτοί που «σκίζουν» τον Χιλιανό και δεν έχουν άδικο από την μια πλευρά αλλά αν κανείς καθίσει λίγο και βάλει κάτω τα πράγματα, θα μπορεί να δει και την άλλη πλευρά του νομίσματος.


Με αφορμή λοιπόν το θέμα Κοντρέρας επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Αν τελικά γίνει πράξη αυτό, ότι δηλαδή ο Χιλιανός από σήμερα προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την Χιλή και παίξει βασικός απέναντι στην Ουρουγουάη, σίγουρα για πρώτη φορά από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, ο ποδοσφαιριστής για να το γράψω απλά και λαϊκά δεν ξηγήθηκε σωστά στον ΠΑΟΚ.

Αλλά μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι έμαθε παραμονές αγώνα ότι πέθανε ο πατέρας του. Κι όμως το παλικάρι έμεινε στην Ελλάδα, έπαιξε το ματς και μετά έφυγε. Ο ΠΑΟΚ του είχε δώσει το ελεύθερο να φύγει αλλά ο Χιλιανός έμεινε για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό είναι μεγαλείο ψυχής και δεν είναι απλό δείγμα ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Απλά το παλικάρι είχε δεθεί με την ομάδα, τον κόσμο της και ήθελε να επιστρέψει την αγάπη που εισέπραττε μένοντας και αγωνιζόμενος τη στιγμή που ο πατέρας του ήταν στο φέρετρο.

Λίγους μήνες λοιπόν αργότερα έχουμε τον ίδιο ποδοσφαιριστή να υποστηρίζει ότι είναι τραυματίας, να μην αγωνίζεται με την ομάδα αλλά τώρα να είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την Εθνική. Τι μεσολάβησε; Έγινε άλλος χαρακτήρας; Δεν νομίζω. Προσωπικά πιστεύω ότι ΚΑΠΟΙΟΙ στον ΠΑΟΚ κατάφεραν να τον κάνουν να χάσει αυτή τη «φλόγα» για την ομάδα. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα. Και θα το τεκμηριώσω…

Ο Πάμπλο είχε μια γεμάτη χρονιά. Κέρδισε ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, την επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα και μάλιστα ήταν βασικός στο Κόπα Αμέρικα. Έπαιξε και είχε ελάχιστο χρόνο για διακοπές. Όμως επέστρεψε για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα πρώτα ματς και αυτό επίσης δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Και τι έχει εισπράξει από τον ΠΑΟΚ; Έχει να παίρνει χρήματα για ΠΕΝΤΕ μήνες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Έχει επίσης πάρει υποσχέσεις και πολλά ΘΑ αλλά έχουν μείνει ανεκπλήρωτα. Έχει στα χέρια του ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών που ΔΕΝ έχει τηρηθεί ανεξάρτητα αν φταίει απόλυτα ή όχι η διοίκηση (το Πρωτοδικείο δεν έχει βγάλει ακόμη απόφαση).

Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει τον Πάμπλο να παγώσει. Και εδώ πρέπει επίσης να σημειώσουμε κάτι. Διαβάζω σε forum πως ο Κοντρέρας πρέπει να ΠΑΙΞΕΙ για να πληρωθεί. Τι λέτε ρε μάγκες; Αλήθεια; Προκαταβολή ζητά ο άνθρωπος; Χρήματα που ΔΟΥΛΕΨΕ ζητά. Δουλειά που έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ξαναμπεί στους ομίλους και να έχει ξανά έσοδα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Κοντρέρας αλλά για ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές…

Με αφορμή λοιπόν το θέμα Κοντρέρας ένα πράγμα έχω να γράψω στο τέλος. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας πρέπει να ανάψουν ξανά τη φλόγα μέσα στα αποδυτήρια. Να κάνουν τους παίκτες να ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ την ομάδα και να μην σκέφτονται ως στυγνοί επαγγελματίες. Αλλά με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και αμέτρητα ΘΑ δεν μπορούν να το καταφέρουν. Καλησπέρα σας!


από Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD