Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ασυνεπής στο ραντεβού

Μεγάλη πίκρα το χθεσινοβραδινό ντέρμπι. Π.Α.Ο.Κ. ψάχναμε και Π.Α.Ο.Κ. δεν βρίσκαμε. Χθες η ομάδα έκανε με διαφορά την χειρότερη φετινή της εμφάνιση σε ντέρμπι και το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο απέναντι σε μια ομάδα η οποία ήθελε να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας και το πέτυχε.

Επειδή όμως η κακή μέρα απ' το πρωί φαίνεται, ο Μπόλονι είδε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού τον Γλύκο να τίθεται νοκ-άουτ με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο παραγκωνισμένος Κρέσιτς. Κατά τ' άλλα ο Σταφυλίδης ξεκίνησε δεξιά και οι υπόλοιποι παίχτες ήταν οι ίδιοι που καθάρισαν την αεκ μία εβδομάδα νωρίτερα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εφιαλτικά καθώς απ' τα πρώτα κιόλας λεπτά η ομάδα μπήκε μουδιασμένη, με αποτέλεσμα ο γαύρος να το εκμεταλλευτεί και να ανεβάσει την πίεση. Αρχικά ο Τζιμπούρ, εν συνεχεία το σουτ-δοκάρι του Ιμπαγάσα για να έρθει το γκολ απ' τον Αμπντούν έπειτα από λάθος στο χώρο του κέντρου. Σα να μην έφτανε κι αυτό μέχρι το 20ο λεπτό η ομάδα μας δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από ένα σόλο του Μιραλάς ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά και πλάσαρε υποδειγματικά τον Κρέσιτς. Στην συνέχεια ο Δικέφαλος ανέβηκε είχε δοκάρι με τον Γκαρσία, όμως είδε Κατσικά και Αθανασιάδη να τραυματίζονται και να βάζουν τον Μπόλονι σε αναμμένα κάρβουνα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κρατούσαν το προβάδισμα σταθερά με τους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. να μην βρίσκουν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Έτσι φυσιολογικά και η ομάδα ηττήθηκε. Κερασάκι στην τούρτα η αποβολή του Λαζάρ. Όλα τα 'χε η Μαργιορή...

Ότι ανάλυση αγώνα κι αν έκανε κάποιος από πλευράς Π.Α.Ο.Κ. όλοι θα κατέληγαν σε έναν κοινό παρανομαστή πιστεύω.Την κακή έως τραγική εμφάνιση(ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) όπου χάσαμε τα αυγά και τα καλάθια. Μια εμφάνιση η οποία δεν χωρά εξήγηση. Ότι κι αν πει κανείς θα έχει δίκιο. Το σημαντικό όμως είναι να μείνουμε ενωμένοι τώρα στα δύσκολα. Για να μπορέσει ο Π.Α.Ο.Κ. να ορθοποδήσει επιτέλους.

Υ.Γ. Το να ασχοληθώ με την διαιτησία του Γιάχου θα ήταν τουλάχιστον τραγικό. Κανένας Γιάχος δεν φταίει για το χθεσινό χάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD