Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Οι σκέψεις για αντι-Φωτάκη


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πονοκεφαλιάζει με την απουσία του Φωτάκη και ψάχνει να βρει εναλλακτική λύση, καθώς το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει και την ερχόμενη Πέμπτη με την Ουντινέζε.

Ο Λάζλο Μπόλονι τσεκάρει τις επιλογές του για να βρει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Φωτάκη στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο ντέρμπι με τον Άρη, αλλά ούτε και στον επαναληπτικό με την Ουντινέζε, αφού στο «Φρίουλι» συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον τραυματία Ίβιτς, και έτσι οι επιλογές του μειώνονται ακόμη περισσότερο.
Μία από αυτές είναι να τοποθετήσει τον Μπαλάφα στον χώρο του κέντρου, δίπλα στον Γκαρσία, και να προωθήσει τον συμπατριώτη του Λάζαρ στη θέση του επιτελικού μέσου. Το εγχείρημα αυτό είναι δοκιμασμένο, αλλά όχι με επιτυχία, στο ματς με την Καρπάτι.
Η άλλη επιλογή, που θεωρείται πιο... στρωτή, είναι να βάλει τον Γιάννου πίσω από τον Αθανασιάδη. Μια θέση που ο νεαρός γνωρίζει αρκετά καλά καθώς στον ΠΑΟΚ ήρθε σαν δεκάρι και δείχνει να του ταιριάζει περισσότερο, παρά την πολύ καλή σχέση που έχει δείξει να έχει με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως στο ματς με τον ΟΦΗ.
Τέλος, εξίσου πιθανό θεωρείται ο Μπόλονι να επιλέξει να ρίξει στη μάχη τον Σταύρο Τσουκαλά σε ρόλο επιτελικού μέσου, διατηρώντας τους Λαζάρ – Γκαρσία σε ρόλο αμυντικών μέσων, όπως και στον παραπάνω σχήμα.
Περισσότερα ίσως φανούν στην προπόνηση του Σαββάτου, πάντως θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η όποια επιλογή του – αν αποδειχθεί επιτυχημένη – θα ανοίξει διάπλατα τα χαρτιά του για το ματς με την Ουντινέζε την ερχόμενη Πέμπτη.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD