Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο σοβαρός Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να φέρει το θετικό αποτέλεσμα…


Επιτέλους έφτασε η στιγμή που τα Π.Α.Ο.Κ.ια πήρανε πάλι τους δρόμους της Ευρώπης ε προορισμό αυτή τη φορά την πόλη του Udine.Στο Udine θα δώσουν το παρόν 5 χιλιάδες μάχιμοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. Για να στηρίξουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν την ομάδα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. Δίνει αύριο το απόγευμα ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς που διανύουμε με στόχο να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!Σε μια χρονιά που σε καμία περίπτωση δεν πήγε έτσι όπως την σχεδιάζαμε στην αρχή της(εμείς οι οπαδοί,γιατί η διοίκηση αρνούμαι να πιστέψω ότι έκανε κάποια σχέδια για αυτή τη χρονιά) τουλάχιστον το θετικότερο όλων είναι ότι ήταν και πάλι μία χρονιά γεμάτη εκδρομές!!!
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στους δρόμους με προορισμό το Udine χιλιάδες φίλο
ι του Π.Α.Ο.Κ. Και μαζί με αυτούς που θα ταξιδέψουν αύριο αεροπορικώς στο σύνολό τους θα είναι περίπου 5 χιλιάδες.Ευχή όλων μας η εκδρομή αυτή στο Udine να έχει μόνο θετικά νέα και από άποψη αποτελέσματος αλλά και να γυρίσουν όλοι όσοι θα βρεθούν στην Ιταλία,είτε από την Ελλάδα είτε από οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη…
Αγωνιστικά να το δει κανείς το συγκεκριμένο ματς,πιστεύω ότι ο σοβαρός Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα!!!το γεγονός ότι η ομάδα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτή των ομίλων δεν πρέπει να μας φοβίζει καθόλου.Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει μάθει να παίρνει αυτό που θέλει και μάλιστα στις μεγάλες προκλήσεις ήταν πάντοτε συνεπής στις υποχρεώσεις του!!!
Γνώμη μου είναι ότι ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να φέρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Φρίουλι και όλα να κριθούν από την σοβαρότητα που θα επιδείξει στον επαναληπτικό της Τούμπας!!!
Θα ήθελα να ευχηθώ καλό δρόμο σε όλους όσους είχαν την τύχη να τους το επιτρέψουν οι συνθήκες(είτε οικονομικές,είτε οτιδήποτε άλλο) να ταξιδέψουν στην Ιταλία…το ματς είναι από τα σημαντικότερα της χρονιάς όπως προείπα και είναι μεγάλη τύχη για τον οποιονδήποτε καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδο!!!
Κλείνοντας να πω ότι ο Π.Α.Ο.Κ.τσης δεν είναι τσίπουρα ρετσίνες και ναρκωτικά όπως κάποιοι με το ζόρι θέλουν να παρουσιάζουν τον ΛΑΟ μας …και το πιο αποκαρδιωτικό είναι ότι κάποιοι πρώην υπάλληλοι της Π.Α.Ε. διοργανώνουν διαγωνισμούς με έπαθλο ένα μπουκάλι τσίπουρο για να μην καταλαβαίνουμε,λέει,τι μας γίνεται!!!Αίσχος…το να μας περνάνε οι προβοκάτορες για ηλίθιους και αποχαυνωμένους από διάφορες ουσίες,είναι μέσα στα πλαίσια του θεμιτού ανταγωνισμού!!!Αλλά το να μας παρουσιάζουν έτσι κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν εδώ και χρόνια να πείσουν μέσα από τα ραδιόφωνα ως Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, ε αυτό είναι απλά εξοργιστικό και καλά θα κάνουν πλέον να ασχοληθούν από εδώ και πέρα μόνο με τη στιχουργική!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...
Ραντεβού την Κυριακή στην “φωλιά”

Από paokpanoapola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD