Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... ΤΩΡΑ

Λίγες ώρες μας χωρίζουν απ' την μητέρα των μαχών. Λίγες ώρες πριν μπουν οι ποδοσφαιριστές του Μπόλονι στο χορτάρι της Τούμπας και αντιμετωπίσουν την ομάδα η οποία με την εξωαγωνιστική της(κυρίως) συμπεριφορά έχει καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ομάδα κατεστημένο της χώρας μας, τον γαύρο.

Για το παιχνίδι αυτό συστάσεις δεν χωράνε. Όλοι γνωρίζουμε την σημασία αυτού του παιχνιδιού αλλά και την αναγκαιότητα νίκης που έχει η ομάδα μας. Απέναντί της θα βρεθούν οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίχτες του πρωταθλήματος, όμως όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν στην Τούμπα δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα λεφτά αλλά η καρδιά, η ψυχή και η θέληση.

Θέλω αύριο έντεκα παίχτες-μαχητές, που απ' το πρώτο λεπτό θα δείξουν ξεκάθαρα στον αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό απόψε. Θέλω έντεκα παίχτες που θα έχουν την ψυχολογία που θα έχουμε κι εμείς τόσο απ' την εξέδρα, όσο και απ' τις καφετέριες και οπουδήποτε αλλού παρακολουθήσουμε το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε και τις περσινές γελοιότητες του προέδρου της πειραϊκής ομάδος που επέβαλε στρατιωτικό νόμο(μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, γαύροι είναι αυτοί) για να έρθουν στην Τούμπα για τον επαναληπτικό κυπέλλου. Ας μην ξεχνάμε το ελικόπτερο, ας μην ξεχνάμε τις Μεταφορές ''Κυριάκος'' και ποιο σημαντικό, ας μην ξεχνάμε το πόσο γελοίοι είναι οι παράγοντες που απαρτίζουν αυτή την ομάδα, που καθημερινά παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Για όλα αυτά(και όχι μόνο) η νίκη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σήμερα.

Αγωνιστικά, στην αποστολή συμπεριληφθεί και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Γάλλος Φρεντερίκ Νιμανί και θα έχουμε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε το κατά πόσο άξιζε να πάρει θέση στην ομάδα μας. Κατά τ' άλλα δεν υπήρξαν εκπλήξεις στην αποστολή. Θετικό γεγονός είναι πως απ' τους 20 ποδοσφαιριστές της αποστολής οι 13 είναι Έλληνες.

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών όπως ξέρει άλλωστε, και ο Δικέφαλος να είναι καλύτερος και να κερδίσει.

Υ.Γ. Η Κ20 έδειξε τον δρόμο με το τρίμπαλο εχθές. Σειρά έχει η επαγγελματική μας ομάδα!

Υ.Γ.1 Στο πόλο χάσαμε απ' τον γαύρο 7-15 αλλά και πάλι τα κοράκια έβαλαν το χεράκι τους. Όχι ότι δεν μπορούσαν να μας κερδίσουν χωρίς την διαιτησία...

Υ.Γ.2 Γιάχο το νου σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD