Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ "ΕΝΑ" ΤΟ ΚΑΛΟ...

 
    Το μοναδικό καλό που έκανε αυτή η διοίκηση ήταν η δημιουργία, ενός προπονητικού κέντρου το οποίο ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον ΠΑΟΚ...Επιτέλους, η ομάδα μας θα έχει το δικό της σπίτι..Εκεί που θα μπορεί χτιστεί από της μικρές ηλικίες μέχρι και την αντρική ομάδα...Να μπορέσουμε επιτέλους, να βγάλουμε ταλέντα από τις ακαδημίες...!Εν πάσι περιπτώσει, το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ άρχισε να λειτουργεί από την Τετάρτη 31-08, όπου η πρώτη ομάδα του Δικέφαλου, πλην τους διεθνής, προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία..



    Για να ολοκληρωθούν όλα αυτά τα έργα, το κόστος εκτιμάται πως έφτασε τις 150.000 ευρώ, η απόσβεση θα γίνει άμεσα όμως καθώς στην Σουρωτή για αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα πλήρωνε 160.000 ευρώ...Οπότε, ούτε από εδώ προέκυψε το άνοιγμα...Αλλά ας μη το χαλάσουμε με ανοίγματα ένα τέτοιο ωραίο γεγονός που επιτέλους ο ΠΑΟΚ απέκτησε δικό του σπίτι...!!!

   Είναι εμφανές πως δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως το προπονητικό κέντρο, σιγά σιγά όμως θα γίνει ένα "παλατάκι" μοιάζοντας όλο μαγικό...Στις εγκαταστάσεις υπάρχει ένα κτήριο που είναι 4.000 τ.μ μεικτά και 260 τ.μ καθαρά και όλο αυτό ετοιμάστηκε μέσα σε δύο μήνες...Το κτήριο αυτό, περιέχει αποδυτήρια, γυμναστήριο, ντουζ, ιατρεία, φυσιοθεραπευτήριο και γραφεία για τους προπονητές..Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί ένας ακόμα χώρος για σάουνες, όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη..Θα κτιστεί ένα ακόμα κτήριο από το οποίο, μόνο οι κολόνες έχουν γίνει...Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το γυμναστήριο καθώς τα ιατρεία και το φυσιοθεραπευτήριο είναι πλήρως σύγχρονα εξοπλισμένα..
Το γυμναστήριο....

  Οι μεγάλη ομάδα, προπονείται σε τρία γηπεδάκια τα οποία είναι 200 μέτρα μακριά από τα κτήρια, γι αυτό και έχει δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος διάδρομος για να πηγαίνουν εκεί...Στα υπόλοιπα γήπεδα προπονούνται οι μικρότερες ηλικίες..Από την ομάδα Β', μέχρι και τα μικρά παιδιά..Όλα τα γήπεδα, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση...

Τα αποδυτήρια της ομάδας...
Το υπερσύγχρονο γυμναστήριο...

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να σας καταλαβω ρε μαγκες. Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα εσεις τα μηδενιζετε ολα. Ναι ο Ζαγορακης εκανε λαθη. Αλλα δεν ειναι δυνατο να λεμε τωρα οτι μονο ενα καλο εκανε αυτη η διοικηση. Μην ξεχναμε οτι ειμαστε για 2η φορα στο Europa League, ξαναμπηκαμε σφηνα στο πρωταθλημα, φεραμε καλους παικτες. ξεχναμε ακομη που ηταν ο ΠΑΟΚ μας πριν 4 χρονια? Μακαρι να ειχαμε παντα ενα ΠΑΟΚΤΣΗ (ΖΑΓΟΡΑΚΗ) ΠΡΟΕΔΡΟ με μεγαλα αρχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ..
    Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ..ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD