Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ωραίος ήταν ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ. Και οι ίδιοι οι παίκτες του απέδειξαν πως όταν είναι σοβαροί και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Λάσλο Μπόλονι μπορούν να παρουσιάσουν πολλά περισσότερα απ' όσα όλα μας περιμένουμε απ' αυτούς.


Δεν ήταν συγκλονιστικός ο ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα, έπαιξε όμως σωστά και έξυπνα. Ηταν και αποτελεσματικός. Αναπτύχθηκε από τα πλάγια, έβγαλε και τα τρία γκολ με συνδυασμούς από τα άκρα, πρόσεξε πολύ την άμυνά του, κατοχύρωσε το 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο απλώς εξοικονόμησε δυνάμεις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία.

Ο Σαλπιγγίδης ήταν πάλι κορυφαίος. Εβγαλε την περισσότερη δουλειά. Ετρεξε παντού. Τα έκανε όλα. Πέτυχε και γκολ. Ολοι, όμως, στάθηκαν καλά και ιδιαίτερα ο Ετο με τον Λίνο, καθώς είχαν τις πολύ σημαντικές βοήθειες από Βιειρίνια και Σαλπιγγίδη.


Για ένα είμαι σίγουρος και το γράφω για πολλοστή φορά. Φέτος ο ΠΑΟΚ... έχει προπονητή. Πέρσι, όλη τη χρονιά, δεν είχε. Φέτος διαθέτει προπονητή έμπειρο, έξυπνο, που ξέρει ποδόσφαιρο, που ξέρει τι θα ζητήσει από την ομάδα και πώς θα το πάρει. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθεί τουλάχιστον να παίζει καλό ποδόσφαιρο και όταν οι παίκτες του θα το πετυχαίνουν θα έχουμε καλές εμφανίσεις και εντυπωσιακές νίκες όπως αυτό το πανεύκολο 3-0 επί της ΑΕΚ.
Ο Μπόλονι χρησιμοποιεί τους παίκτες που κάτι έχουν να του δώσουν και που υπερτερούν σε σχέση με τους υπόλοιπους όχι μόνο στο... τροχάδην, αλλά και στα τεχνικά προσόντα. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που δεν θα θυμίζει την παρέα των “ξυλοκόπων” που πέρσι ταλαιπώρησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και που παρουσίασε ένα θέαμα που δεν βλεπόταν με τίποτε. Φαντάζομαι ότι ο άνθρωπος αυτός μετά από δύο-τρία χρόνια και με υλικό λίγο πιο ποιοτικό και με μεγαλύτερο “βάθος”, θα κάνει θαύματα.
Η καλύτερη φετινή μεταγραφή ήταν ο Λάσλο Μπόλονι. Μπορεί ο Ζαγοράκης να έχασε την μπάλα στο μεταγραφικό μέτωπο, μπορεί να μην τόλμησε (και με το δίκιο του) να ξοδέψει χρήμα που δεν είχε, στην επιλογή του προπονητή όμως έκανε διάνα και τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται.
Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Ρωσία με τη Ρούμπιν Καζάν, Εχει ήδη ευρωπαικές εμπειρίες αυτή η ομάδα. Στάθηκε επάξια απέναντι σε πολύ πιο ισχυρούς αντιπάλους. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Αντίθετα, με λίγο τσαγανό και με έξυπνη τακτική μπορεί να επιστρέψει με τη νίκη.

από betboss.gr

1 σχόλιο:

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD