Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΜΑΓΚΕΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ''ΝΑΙ'' ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Σπουδαία είδηση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πάρει το τελικό «ΟΚ» από τον Κορέι Μαγκέτι, ότι ο παίκτης συμφωνεί να ενισχύσει την ομάδα του "δικεφάλου", κάτω βέβαια από ορισμένες προϋποθέσεις.

Ο Αμερικανός, τους είπε ξεκάθαρα το "Ναι", καθώς δεν υπολογίζει τι λέει ο μάνατζέρ του ή οι... ασφαλιστικές εταιρείες, μιας και αυτός αποφασίζει για το τι θα κάνει όσον αφορά την καριέρα του και τη ζωή του. Και ο Μαγκέτι, έχει αποφασίσει να παίξει στον ΠΑΟΚ εφόσον συνεχιστεί η απεργία στο ΝΒΑ!

Ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ υπολογίζουν να λήξει η απεργία πριν τα Χριστούγεννα, οπότε θα έχουν την ευκαιρία να είναι μαζί για τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη και όσο γίνεται από Σεπτέμβρη και Δεκέμβρη. Απλά, δεν το δίνουν προς τα έξω, για να μην προκύψει κάτι απρόοπτο κι εκτεθούν.

Πίσω απ΄ όλη αυτή τη συμφωνία, είναι ο Τέλης Ζουρναντζίδης. Ο μάνατζερ της ομάδας, είναι αυτός που βρήκε τον παίκτη, μίλησε μαζί του, τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα και τον έψησε για να πει το ναι στον ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς, και ό,τι κι αν γίνει του αξίζουν χίλια μπράβο.

baladoros.net

2 σχόλια:

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD