Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Ναι κύριοι αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την αποδεχτείτε! Φτάνει επιτέλους το <<ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚαρα στα δύσκολα>>..Αυτό το επικαλείται ο αδύναμος και ο φοβισμένος!..Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανένα πρόσωπο και καμία φυσιογνωμία!!


Τα τελευταία 2 χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει αποδυναμωθεί σε πολλά επίπεδα..Αγωνιστικό, διοικητικό,( η μάλλον καλύτερα χάθηκε η νηνεμία που υπήρχε στην διοίκηση) και οπαδικό. Ετσι φτάσαμε στο σήμερα..Γκρίνια-οπαδικές ομάδες-Ζαγορολάτρες κ.τ.λ..!!

Η διοίκηση Ζαγοράκη όταν ανέλαβε τα ινία της ομάδας πήρε μια ομάδα κυριολεκτικά στο "έλεος" του θεού..Παρόλα αυτά κατάφερε σε 1 χρόνο η ομάδα, να αποκτήσει μια δυναμική και ένα κορμό ικανό να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μέχρι και πρόπερσι η ομάδα έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ( μόνο με τις μικρότερες ομάδες) όσο και αν σας φαίνεται περίεργο..Τι έκανε??..Κέρδιζε όλα τα εντός έδρας ματς με υποδεέστερους αντιπάλους, κέρδιζε τα περισσότερα εκτός και πάλι με μικρότερες ομάδες. Όσο αναφορά τα ντέρμπι με τις ομάδες της Αθήνας..Αστο καλύτερα! Η ομάδα λοιπόν είχε αποκτήσει και πάλι ένα κύρος( άσχετα που δεν αναλογίζεται με αυτό που της αρμόζει).
Φτάνουμε λοιπόν στο καλοκαίρι του 2010 όπου η ομάδα είναι δυνατή οικονομικά, αγωνιστικά και οπαδικά (διαρκείας). Ο Καρπουζάς φεύγει με τα μούτρα στο πάτωμα για να βγει στην σύνταξη και κάπου εκεί ξεκινάει η κατηφόρα της ομάδας( βρήκε ταβάνι ο Ζαγοράκης θα έλεγα εγώ). Συμπέρασμα νούμερο 1 εκείνης της χρονίας. Η ανικανότητα του προέδρου να προστατέψει την ομάδα!! Συμπέρασμα νούμερο 2. Του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ  ότι ΕΧΕΙ κάκαλα,αλλά όπως αποδείχτηκε μάλλον δεν έχει, όπως ο αείμνηστος πρόεδρος Παντελάκης!


Από πέρυσι υπάρχει μια ανησυχία στα αποδυτήρια, έχει χαθεί αυτή η ηρεμία που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Οι "ενημερωτές" για δικούς τους λόγους "έφαγαν" τον Δερμιτζάκη ή τον οδήγησαν εκεί. Υστερα ήρθε ο Χάβος με ικανό στρατό δημοσιογράφων από πίσω του. Δεν θα επεκταθώ στο θέμα Χάβος γιατί θα πονέσουν τα μάτια μας ΚΑΙ πάλι.!! Συμπέρασμα νούμερο 1. Εσπασε το γυαλί μεταξύ ορισμένων συνδέσμων και οπαδών με τον πρόεδρο για το θέμα Σαλπιγγιδης, που αυτό είχε επιπτώσεις στην κερκίδα και στα εισιτήρια για την ερχόμενη σεζόν. Συμπέρασμα νούμερο 2. Ζαγοράκη έπρεπε να σηκωθείς και να φύγεις από την προεδρία.

Που θέλω να καταλήξω?? Ολα αυτά τα χρόνια που διοικεί ο Ζαγοράκης. ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ << ΜΟΝΟ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΤΛΟ>>  << ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ>> ..ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...Ετσι καθοδήγησαν τον οπαδό εκεί που ήθελαν.

Μόλις σας πουν για ανίκανο πρόεδρο ξεκινάτε τα γνωστά << γίνε εσύ πρόεδρος>> << ο Ζαγοράκης ξέρει>>..  ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ στην ομάδα...

Υ.Γ Οποιος νομίζει ότι κρεμόμαστε από τα αρχίδια του, να τα κόψει να πέσουμε!   

14 σχόλια:

  1. εσυ τα λες ποιος σε ακουει ομως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ...!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...!!!

    PAOK G -4- EMEIS PALI EKEI 8A EIMASTE...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sostos re maga..sinexise na les alithies..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala ta eipes ola ta parapanw alla fenetai oti eisai kollhmenos eidika me to thema salpiggidh oipws kai poloi alloi...to podosfairo trexei me ruthmous taxutatous kai kapoioi asxolountai akoma me themata prodosias xazomares diladi...pes mas to dikos s plano gia ton paok giati eksw apo ton xoro oloi tragoudan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o salpiggidis den einai prodoths kai oute prodose ton paok gia ta lefta dustuxws ayta pou sas lene lete...kai an den ita o zagorakhs prin apo 4 xronia h omada tha eixe pesei kathgoria m ayta ta xalia pou eixe...an yphrxe h marmagga(to xrhma diladi)kai o batatoudhs na itan ston paok oloi tha to voulwnan kanenas den tha milouse!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. negale na mas peis esu poios einai katallhlos kai pios oxi pou profanws 8a gnwrizeis ka8ws emfanizesai apoluta enhmeros kai gnwsths olwn oswn exoun na kanoun me ton zagorakh kai pes mou pote allote sthn sugxronh istoria tou paok eixe thn ikanothta na exei tetoio roster kai tetoio proponhth ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 3:57 ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ...ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ(ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ)...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΛΑΝΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

    ΑΝΩΝΥΜΕ 4:04 ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΛΕΤΕ...Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!

    ΑΝΩΝΥΜΕ 7:05 ΠΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ Ο GARCIA EINAI..ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελάτε ρε μάγκες η επάνασταση κοντεύει να ολοκληρωθεί, απλά δεν το έχουμε παρει χαμπάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ PAOKLAND ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είμαι κολλημένος με πρόσωπα και πιστεύω και εγώ οτι ο Ζαγορακης έχει κορεστεί και κουραστεί.Δεν θα μηδενίσω όμως το έργο του που είναι και μεγάλο και σπουδαίο.Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει ανάγκη απο αφορισμούς, αλλά απο προτάσεις. Γιαυτό κομμένα τα "τον μπουλο Ζαγορακη", καιρός να ακουστούν προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μοναδική ελπίδα αυτής της ομάδας ο Μπόλονι. Όσο υπάρχει αυτός υπάρχει και όραμα... Μετρημένα πράγματα!!! Το αρθρο ειναι παρα πολύ καλό και λέει ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD