Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ...


   Ήρθε στον ΠΑΟΚ πέρυσι το καλοκαίρι από τον Πανθρακικό ο Λευτέρης Σακελλαρίου και με τον τραυματισμό του Lino κέρδισε μια θέση βασικού στο αρχικό σχήμα...Το παιδί έδωσε τα πάντα...Έκανε αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις, αλλά μόλις επανήλθε ο Lino, χάθηκε στον πάγκο...!Παρόλα αυτά όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, αφήνει πίσω όλα αυτά που έγιναν την περασμένη σεζόν και δουλεύει σκληρά τώρα στην προετοιμασία για να αποδείξει στον Μπολόνι πως μπορεί να έχει θέση βασικού...!!
 Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη συνέντευξή του, από το Άρνεμ της Ολλανδίας : 


Για την πρώτη προετοιμασία του με τον ΠΑΟΚ: "Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον Μπόλονι. Επίσης, είμαι χαρούμενος γιατί δουλεύουμε παραπάνω από όσο έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Αυτό είναι καλό γιατί θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε σαν άτομα και φυσικά σαν ομάδα".

Σχετικά με τον τρόπο δουλειάς του Μπόλονι: "Προσπαθεί να βάλει μαζί νέους και έμπειρους και να φτιάξει ένα νέο κορμό, προσπαθώντας παράλληλα να είναι δίκαιος. Μας δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν έχει παιδιά και αποπαίδια και αυτό είναι που πρέπει να συμβαίνει".
Για την περσινή χρονιά με τις δύο όψεις για τον ίδιο: "Το όλο πράγμα μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση γιατί ξεκίνησα αγωνιζόμενος σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά ο χρόνος συμμετοχής μου περιορίστηκε. Σαφώς και έχει ευθύνη και ο παίκτης όταν δεν παίζει, όταν όμως δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε η ευθύνη πηγαίνει περισσότερο αλλού.  Θέλω να ξεχάσω όσα έγιναν και να ρίξω έμφαση σε αυτά που είναι μπροστά μου.
Όσον αφορά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Για μένα είναι μεγάλη εμπειρία γιατί αγωνίζομαι σε μία από τις  μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Γνωρίζω ποιες είναι οι τεράστιες απαιτήσεις αυτού του συλλόγου. Συμφωνώ ότι είναι σαν να πέφτω με αλεξίπτωτο ερχόμενος από τον Πανθρακικό στον ΠΑΟΚ (σ.σ. μετά από σχετική ερώτηση). Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα αλλαγές είτε πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο είτε σε κατώτερο επίπεδο. Πρέπει πάντα να δείχνεις την αξία σου".
Για τον ανταγωνισμό για τη θέση του αριστερού μπακ: "Όταν ήρθα στην ομάδα ήξερα ότι βασικός είναι ο Λίνο και ότι εγώ ήρθα σαν μπακ απ και θα περίμενα την ευκαιρία μου, όπως και άλλοι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν  σ΄αυτή την θέση. Όλοι κυνηγάμε αυτή την ευκαιρία"
Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Λίνο: "Έχουμε άψογη συνεργασία, δεν έχει κανένα κόμπλεξ σαν παίκτης και προσπαθεί να βοηθήσει και μένα και τους άλλους παίκτες". 

Για το στόχο της ομάδας: "Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δώσουμε αγώνες για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και το μυαλό μας είναι εκεί. Και φυσικά στο να μπούμε όσο το δυνατό καλύτερα στο Πρωτάθλημα. Πάντως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, κάθε παίκτης αντιμετωπίζει κάθε ματς που έρχεται ξεχωριστά. Βλέπει αυτό που έχει μπροστά του". 
Για τον Ρομπέρ: "Γρήγορος παίκτης, με δυνατό αριστερό πόδι, πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα ανταπεξέλθεια. Για μένα είναι κακεντρέχεια να τον κατηγορεί κανείς επειδή ήρθε από τον Πανθρακικό στον ΠΑΟΚ. Αν δει κανείς όλη την πορεία στην καριέρα του θα διαπιστώσει ότι αγωνίστηκε σε πολύ καλές ομάδες".
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD