Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΘΕΜΑ VITOLO ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ...


    Παρελθόν αποτελεί ο Victor Vitolo από το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ...Εχθές στη συζήτηση που είχε με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα, παρουσιάστηκε ανένδοτος να αλλάξει γνώμη και αποφασίστηκε να τελειώσει η συνεργασία με τον Ισπανό, αφήνοντάς τον ελεύθερο...
   Χάρισε μερικά από τα οφειλόμενα και τα υπόλοιπα θα τα πάρει στα επόμενα δύο χρόνια...Γι αυτό και ο Βρύζας δεν έδωσε τα χρήματα στον Vitolo, τα οποία είχε διαθέσει ο Γιώργος Σαχπατζίδης, καθώς φαινόταν ότι ο Ισπανός δεν ήταν πρόθυμος να παραμείνει...Τα χρήματα αυτά, θα επιστραφούν στον κ. Σαχπατζίδη...!!
   Ο Vitolo,  αναμένεται να δώσει γραπτή του δήλωση στη δημοσιότητα..
    Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το καλύτερο ήταν να αποχωρήσει από την ομάδα...Με τη δήλωση του ότι θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ ξεσήκωσε σχεδόν όλους τους φίλους του Δικεφάλου και κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες, από αγαπητός να γίνει μισητός στον κόσμο του ΠΑΟΚ...Επίσης, αν έμενε ο 28χρονος μέσος ενώ δεν το ήθελε, θα επηρεαζόταν η αγωνιστική του συμπεριφορά...Οπότε καλύτερα που πραγματοποιήθηκε λύση της συνεργασίας...!
   Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας, μπορούσαν όμως να εκμεταλλευτούν την περίπτωση του..Για να θέλει να φύγει, κάποιος άλλος τον έχει βάλει στο μάτι και θα μπορούσε κάλλιστα να μπουν 5 εκατομμύρια στο ταμείο του ΠΑΟΚ...Αλλά οι δύο άνθρωποι του Δικεφάλου ξέρουν τι κάνουν...Πάντως, αν ο Vitolo πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, καλύτερα να μη πατήσει το πόδι του στην Τούμπα...!!!
    Οι ομάδες που παρακολουθούσαν στενά της εξελίξεις στο θέμα του Vitolo ήταν η Βιγιαρεάλ, η Σανταντέρ και ο Παναθηναϊκός...Έτσι περιμένουμε να δούμε προτάσεις για τον Ισπανό από αυτές τις ομάδες, αλλά και πάλι τώρα πια δεν μας ενδιαφέρει...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD