Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ LAZLO BOLONI

Σήμερα το πρωί 3 Αυγούστου ο προπονητής του Δικεφάλου έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. H συνέντευξη:


"Καλημέρα σε όλους. Είναι πολύ καλό τα λέμε μεταξύ μας στην Τούμπα και ελπίζω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσσουμε απόψεις. Μέχρι τώρα είχαμε τρία σοβαρά στάδια στην προετοιμασία μας. Η πρώτη ήταν η φυσική κατάσταση των παικτών μας και η δουλειά σε αυτό το κομμάτι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το δεύτερο κομμάτι ήταν όταν επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη και παίξαμε το φιλικό παιχνίδι, αφού ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας στην Ολλανδία. Ήθελα αυτό το ματς για να νιώσω καλύτερα τους παίκτες μου. Η τρίτη περίοδος είναι η έναρξη των επίσημων παιχνιδιών. Ξεκινήσαμε καλά. Το να κερδίσει με 2-0 τη Βαλερένγκα εκτός έδρας είναι κάτι πολύ καλό. Πιστεύω, όμως, ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, αφού τα νυχτοπούλια δεν κοιμούνται ποτέ. Αυτό είναι κάτι που στον Παναθηναϊκό το ξέχασαν χθες. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Κάποιοι θα πουν ότι μετά το 2-0 η πρόκριση τελείωσε. Για εμένα όχι. Μπορεί να πει κάποιος ότι θα κάνει μία καλή επίδειξη, να βγάλει το εγώ του περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτό, είναι κάτι πολύ επικίνδυνο. Για αυτό και έχω ξεκινήσει να μιλάω για αυτά τα θέματα στους παίκτες μου. Ήταν θετικό που δεν δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ματς. Ξέρω ότι αν δεν δεχθούμε και αύριο, θα προκριθούμε. Επίσης, ξέρω ότι αν σκοράρουμε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τη Βαλερένγκα. Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτά. Μου αρέσουν οι νίκες και το θέαμα, αλλά περισσότερο η πρόκριση."
Για το πώς θα παρατάξει  τον  Π.Α.Ο.Κ  στο αυριανό ματς σε σχέση με το Όσλο:
Πρώτον η Βαλερένγκα πρέπει να επιτεθεί. Δεύτερον πρέπει να σας πω ότι θα κάνω αυτό που μπορώ και όχι αυτό που θέλω. Αύριο στο γήπεδο θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε."
Πως είδε την καλή εμφάνιση  της Βαλερένγκα στον αγώνα με τη Λίβερπουλ και αν τον προβληματίζει:
"Δεν πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, αλλά με την ψυχολογία τους θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα."

Ρωτήθηκε εάν κοιμάται ήσυχος τα βράδια και  τι μεταγραφές ζήτησε να γίνουν στην προετοιμασία:
"Όχι. Ακόμη δεν κοιμάμαι ήσυχος. Στην Ολλανδία ζήτησα τέσσερις παίκτες. Τώρα ζητάω το ίδιο, αφού ο Βιτόλο και ο Κουτσιανικούλης έφυγαν. Καλό θα ήταν να αποκτηθούν τέσσερις. Ο ένας ήρθε και τον λένε Πάμπλο Κοντρέρας. Χρειάζομαι δύο παίκτες άμεσα και δύο αργότερα."
Για τις απουσίες που έχει η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.:
"Όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Περιμένω την απάντηση του γιατρού για τους Λαζάρ και Παπάζογλου. Βέβαια, περιμένω τις απαντήσεις των παικτών, από τους οποίους δεν νομίζω ότι θα πάρω καλά νέα."
Για τον Μποκανί:
"Ξέρω ότι βρίσκεται σε επαφές με την Άντερλεχτ. Για μένα από την αρχή ήταν δύσκολο να φέρουμε τον Μποκανί στην Τούμπα. Είδα ότι γράφατε κάποια πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνω, λόγω της γλώσσας. Είναι μία περίεργη κατάσταση όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά."
Για το που θέλει ενίσχυση η ομάδα:
Όλες οι ομάδες χρειάζονται επιθετικό, έτσι και εγώ. Επίσης, πιστεύω ότι τα ματς κερδίζονται και χάνονται από την κατάσταση που βρίσκεται η κεντρική γραμμή μίας ομάδας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο να σας μιλήσω για το θέμα των μεταγραφών."
Για το τι ζητάει από τον κόσμο του δικεφάλου του Βορρά:
"Το μοναδικό πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι, αν κάποια στιγμή θελήσω να χρησιμοποιήσω έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να τον στηρίξουν, όπως μπορούν. Ξέρω ότι τα δίνουν όλα για την ομάδα, άρα δεν χρειάζεται να τους πω κάτι παραπάνω."
Στο τέλος της συνέντευξης ο Ρουμάνος τεχνικός φρόντισε να στείλει μήνυμα στους επενδυτές:
"Συνήθως, ο σύλλογος και ο προπονητής προσπαθούν να μην πουν τίποτα. Αυτήν την περίοδο το βασικό είναι να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρετε ότι ο σύλλογος έχει συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να επενδύσουν στον σύλλογο. Πάνω σε αυτό το θέμα έχω ένα μήνυμα να στείλω. Κάποιος από εσάς όταν τον ρώτησα στην Ολλανδία αν θα έρθει ο επενδυτής, μου είπε ότι για εκείνον είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τώρα το μήνυμά μου σχετικά με τους επενδυτές είναι να έρθουν γρήγορα και να κάνουν το όνειρο αυτό, πραγματικότητα. Μπορούμε να δουλέψουμε καλά και είμαι σίγουρος ότι δουλεύουμε καλά. Αλλά πιστεύω ότι για να δούμε έναν ΠΑΟΚ πραγματικά δυνατό όπως οι οπαδοί του, θέλουμε περισσότερους... μύες. Με τη βοήθεια των επενδυτών μπορεί το όνειρο του δημοσιογράφου να γίνει πραγματικότητα."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD