Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

  
   Υπόσχεση για καλό ποδόσφαιρο έδωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στον κόσμο του ΠΑΟΚ..!!Στην συνέντευξη που έδωσε στη NOVA για τη νέα σεζόν, εκτός από τα αισιόδοξα μηνύματα που έστειλε στους φίλαθλους του Δικεφάλου, μίλησε για αυτά που θέλει να πετύχει ο ίδιος με την επιστροφή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και για τις εντυπώσεις του από τον Λάζλο Μπόλονι...
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Γεωργιάδη :

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν: "Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε ένα δείγμα γραφής με τη Βαλερένγκα. Αν και ήταν αρχή της σεζόν, έδειξε καλό πρόσωπο και επιθετικά και αμυντικά. Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε και τις αδυναμίες που έχουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη και ο κόσμος θα χαίρεται που θα βλέπει τον ΠΑΟΚ να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο".
Σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Λάσλο Μπόλονι: "Ο καινούριος προπονητής σίγουρα ζητάει πολλά πράγματα και είναι φυσιολογικό. Εγώ προσπαθώ παιχνίδι με παιχνίδι και από κάθε προπόνηση να καταλάβω τι ζητάει ο προπονητής μου και να τα κάνω και μέσα στο γήπεδο, όπως είναι και η δουλειά μου, άλλωστε. Ο προπονητής είναι σοβαρός, είναι πολύ αυστηρός στη δουλειά του, θέλει αυτά που σου ζητά να τα κάνεις αυστηρά και πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένος, αν βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν αυτά που τους λέει".
Για τις πρώτες του ημέρες στον ΠΑΟΚ: "Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να κάνω προετοιμασία με την ομάδα, αλλά η μεταγραφή τελείωσε δυστυχώς αργά και δεν πρόλαβα, με αποτέλεσμα να με αφήσει λίγο πίσω στην προετοιμασία. Τώρα ξεκίνησα να κάνω κάποιες διπλές προπονήσεις, προσπαθώ για το καλύτερο. Όσο για την ομάδα, τα παιδιά εδώ ήταν όλα μια χαρά, με υποδέχτηκαν καλά, είμαστε μια οικογένεια πρώτα από όλα και μετά μια ομάδα".
Για τον προσωπικό του στόχο: "Καταρχήν, ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Οι προσδοκίες και οι ευθύνες εδώ είναι τεράστιες. Θα προσπαθήσω σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος, να βοηθάω την ομάδα μου στο βαθμό που πρέπει, γιατί σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι σαν να δίνεις εξετάσεις. Εγώ θα προσπαθήσω με πολύ δουλειά κάθε μέρα και σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου".
Σχετικά με ποιο είναι το επόμενο όνειρο του, μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Το επόμενο όνειρο είναι να πάρω πρωτάθλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD