Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...

    
  Τρεις μήνες είχαν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να εντάξουν καινούριους παίκτες, στο ρόστερ της ομάδας..Ξεκινήσαμε θετικά με την απόκτηση των Ρομπέρ,Γεωργιάδη και Λαζάρ, όμως στην συνέχεια άρχισε το θέατρο του "ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ"...Ο Μπόλονι ζητούσε παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα και ο Κωνσταντινίδης με τον Βρύζα, όπως αποδείχτηκε έκαναν διακοπούλες όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι..Αποτέλεσμα των διακοπών αυτών των δύο "κυρίων", ήταν να μη γίνει καμιά άλλη μεταγραφή, καθώς σήμερα έκλεισε η μεταγραφική περίοδος..Έτσι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει το πρωτάθλημα με έχοντας ως επιθετικούς τον Αθανασιάδη, τον Σαλπιγγίδη και τον Παπάζογλου..Άμα τραυματιστεί ο Αθανασιάδης, θα παίξει ο Παπάζογλου.???Γιατί τον Σαλπιγγίδη ακόμα δεν τον έχουμε δει να παίζει στην κανονική του θέση που είναι σέντερ φορ..

      Τέλος πάντων, αφήστε τους επιθετικούς...Επιτελικό μέσο που θέλαμε, βρήκαμε..???ΟΧΙ..Άρα συνεχίζουμε με τον Φωτάκη μόνο και λίγο με τον Ίβιτς...Γιατί δεν έγιναν άλλες μεταγραφές..??Χρήματα δεν είχε η ΠΑΕ..??Θέλετε να μας τρελάνετε..?? Έκλεισε η χρονιά και αποδεσμεύτηκαν παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και έγιναν κάποιες μειώσεις, όπως ο Μουσλίμοβιτς (600.000 ευρώ), ο Φιλομένο (450.000 ευρώ), Κουτσιανικούλης (300.000 + 500.000 ευρώ),Βιτόλο (650.000 ευρώ), Ελ Ζαρ (250.000 ευρώ), Τσιρίλο (-100.000 ευρώ από το συμβόλαιό του)...Επίσης, δόθηκαν φέτος 15.000 διαρκείας και πήρες παραπάνω χρήματα από το market pool, λόγω του αποκλεισμού του Βάζελου και παίρνεις από τους επενδυτές 1 εκατομμύριο... Και με αυτά τα χρήματα παίρνεις τον Ρομπέρ (150.000 ευρώ), τον Λαζάρ ( 300.000 ευρώ) και Γεωργιάδη (300.000 ευρώ, αλλά αυτά τα χρήματα τα έβαλε ο Σαχπατζίδης)...ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Γ@#$%^&* ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑ.?? Εκτός, αν η υπέρβαση έγινε με τα λεφτά για την ανανέωση του Κλάους και του Τσουκαλά..  
      Παρόλα αυτά ένα σωρό παίκτες έβγαιναν στο προσκήνιο κάθε μέρα ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και στην τελική όλα τα ονόματα κατέληγαν σε ναυάγιο..ΤΥΧΑΙΟ..?? Εγώ πάντως δεν νομίζω...Έβγαιναν τα ονόματα στο φως από τους Α.Ρ.Δ., ξεσηκωνόταν ο λαός του ΠΑΟΚ..Δεν γινόταν η μεταγραφή, απογοήτευση όλος ο κόσμος...Δεν φταίνε μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι προπαγανδούλες τους..Έτσι, μια η διοίκηση του ΠΑΟΚ με την απραξία της που δεν έγιναν άλλες μεταγραφές και μια οι δημοσιογράφοι που έβγαζαν κάθε μέρα και διαφορετικό όνομα στην φόρα, φτάσαμε στο σημείο, όλος ο κόσμος του Δικεφάλου να τα βάζει αποκλειστικά και μόνο με την διοίκηση...Πολύ καλά κάνει όμως, γιατί τελείωσε η μεταγραφική περίοδος και δεν έγιναν οι αναγκαίες μεταγραφές και τώρα, σιγά μη βρει στο επόμενο δεκαήμερο καλό ελεύθερο παίκτη...Και βγαίνει που λέτε σήμερα ο Κωνσταντινίδης με τον Βρύζα για να αναλύσουν μερικά από τα πολλά ονόματα που είχαν ακουστεί...


  Οι δηλώσεις τους για τους παίκτες που είχαν συζητηθεί και για το αν θα τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ χωρίς τις προσθήκες που χρειαζόταν:
Δημήτρης Παπαδόπουλος: "Η αλήθεια είναι ότι μας απασχόλησε η περίπτωσή του. Τελικώς, όμως, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε, γιατί κρίναμε ότι έτσι ήταν καλύτερα για την ομάδα (σ.σ. δεν ειπώθηκε, αλλά είναι προφανές ότι έπαιξαν ρόλο οι σφοδρές αντιδράσεις του κόσμου στο άκουσμα του ονόματός του)."
Νέλσον Ρίβας: "Είχαμε επικοινωνία απευθείας με την Ίντερ για τον παίκτη και γνωρίζαμε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν θετικός στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, αρκεί οι Ιταλοί να κάλυπταν μεγάλο μέρος του συμβολαίου του. Τελικώς, όμως, φάνηκε ότι ο Ρίβας είχε θέμα την Ίντερ. Ο μάνατζέρ του την τελευταία μέρα πήγε και πρότεινε να δώσει ο παίκτης αποζημίωση στην ομάδα και να τον αφήσει ελεύθερο, όπως κι έγινε".
Δημήτρης Ανάκογλου: "Δεν μας απασχόλησε ποτέ η περίπτωση της μεταγραφής του."
Βαγγέλης Μάντζιος: "Πράγματι, η περίπτωσή του μας απασχόλησε. Δεν προχώρησε, όμως, για δικούς μας λόγους και δεν νομίζουμε ότι θα ασχοληθούμε ξανά".
Αλέξανδρος Τζιόλης: "Συζητήθηκε η περίπτωσή του, αλλά τελικώς δεν προχώρησε."
Ζλάταν Μουσλίμοβιτς: "Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να κινηθούμε για την απόκτησή του. Δεν συζητήθηκε ποτέ το όνομά του για επιστροφή".
Για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας: "Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στους παίκτες αυτών των ομάδων, ομάδες που είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή."
Για τις θέσεις που κυρίως ο ΠΑΟΚ έψαχνε παίκτες και γιατί: "Κυρίως αναζητούσαμε παίκτη στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και όχι καθαρό επιθετικό, αφού τη θέση του φορ με τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Παπάζολογλου μπορούμε να την καλύψουμε. Κοιτάζαμε και για παίκτη που να μπορεί να καλύψει το κέντρο της άμυνας. Με αυτή τη λογική κινηθήκαμε για τον Ρίβας, με τη λογική ότι ο Κοντρέρας μπορεί να παίξει και δεξιά στην αμυντική γραμμή".
Για το αν θα μπορέσει ο Δικέφαλος να αντεπεξέλθει, απάντησαν:  Πιστεύουμε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει η ομάδα, αρκεί να μην έχει πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Χωρίς τραυματίες παίκτες, το ρόστερ που έχουμε είναι πλήρες".
Για τους τραυματισμούς: "Είναι ένα ζήτημα, που πράγματι μας απασχολεί. Το ψάχνουμε και θέλουμε γρήγορα να βρούμε λύση σε αυτό που συμβαίνει".  

    Δεν τους απασχόλησε ο ένας, δεν τους απασχόλησε ο άλλος, πείτε μας ότι πήγατε διακοπές στις Μαλβίδες να τελειώνουμε...Ο ένας δεν σας άρεζε, ο άλλος σας ξίνιζε...Τον άλλον δεν τον θέλατε για δικούς λόγους...Για δικούς σας λόγους..??Δικιά σας είναι ομάδα..???ΛΑΘΟΣ..Ο ΠΑΟΚ είναι του λαού...Του κάθε ΠΑΟΚτσή που πηγαίνει στην Τούμπα και του κάθε ΠΑΟΚτσή που ταξιδεύει για να είναι στο πλευρό της ομάδας...Αυτός ο κόσμος, διψάει για τουλάχιστον έναν τίτλο..Αν εσείς εκεί στην διοίκηση του ΠΑΟΚ πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει φέτος τίτλο, χωρίς τις μεταγραφές που δεν έγιναν, ΟΚ...Μακάρι να γίνει όπως το λέτε και η ομάδα να αντεπεξέλθει όλες τις δυσκολίες...Αν όμως προς τον Μάιο, δεν έχει επιτευχθεί κάτι, μη ξαφνιαστείτε αν δείτε εξαγριωμένος οπαδούς να σας κυνηγάνε..Θα είναι οι συνέπειες των πράξεων σας...

Και κάτι τελευταίο..Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας ή ο κάθε Βρύζας...Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ..!

Σημείωση: Α.Ρ.Δ. = Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD