Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

  Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Φωτάκης μίλησε στο PAOKWEBTV κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Καρπάτι, το οποίο θα ξεκινήσει σε περίπου 5 ώρες στο Λβιβ.
  Για το στόχο του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Εχουμε ένα πολύ καλό σκορ από το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο ματς με την ίδια σοβαρότητα αλλά και να διορθώσουμε ορισμένα λάθη. Είναι αναγκαίο να παγώσουμε το ρυθμό και να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας».
  Για τους Ουκρανούς, είπε: «Εμείς θα έχουμε πιο δύσκολο έργο, από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, με μεγάλη προσοχή κι αγωνιστική σοβαρότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Πάντως έχουμε αποδείξει ως ομάδα ότι στα κρίσιμα ματς δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο».
  Για τα στοιχεία που θα κρίνουν την πρόκριση, επισήμανε: «Δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο σε ό, τι αφορά τη φυσική κατάσταση, αλλά εμείς θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε άλλα στοιχεία, όπως η εμπειρία κι η σοβαρότητα».
  Για τους προσωπικούς του στόχους, δήλωσε: «Θέλω να βλέπω την ομάδα μου να κερδίζει και πάντα αυτός είναι ο στόχος μου όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να αγωνίζομαι συνέχεια βασικός, αλλά αυτό είναι επιλογή προπονητή. Επίσης θέλω να πετυχαίνω γκολ ή να δημιουργώ γκολ με στόχο πάντα τη νίκη της ομάδας μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD