Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε σε εκπομπή της ΝΟVA με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και τόνισε ότι το προφίλ που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δε θα αλλάξει.
   Για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ: «Όλα εξαρτώνται από τη δύναμη της ομάδας, αν η ομάδα είναι έτοιμη, αν ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον, γιατί είναι καιρό μαζί, τότε όλα θα είναι καλά. Στην περίπτωσή μας είναι λίγο δύσκολο, γιατί νομίζω ότι η ομάδα μας μέχρι στιγμής, δεν είναι στο 100% και έχουμε λίγα επίσημα ματς και για να βρούμε ρυθμό, αυτά δεν αρκούν. Η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα στο μυαλό μου. Δεν είχα επαφές μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με άλλες ομάδες, και αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι αυτό που βρήκα εδώ είναι πανέμορφη ατμόσφαιρα, πανέμορφο κοινό και για αυτούς τους λόγους είμαι ήδη ικανοποιημένος που δουλεύω εδώ. Σίγουρα έχουμε και προβλήματα, αλλά ελπίζω πως μαζί με δουλειά, με τύχη, επίσης με δουλειά των παικτών, θα βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας».
   Για το χαρακτήρα της ομάδας τη νέα χρονιά: «Οι παίκτες που είναι μαζί μας από την αρχή της προετοιμασίας θα είναι έτοιμοι. Οι παίκτες που έχουν τραυματισμούς, οι παίκτες που άργησαν να έρθουν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, πρέπει να δουλέψουν πολύ εκεί. Αυτό που μπορώ να πω για το πρωτάθλημα είναι ότι είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει το προφίλ του και θα πρέπει να είναι μπροστά με τους καλύτερους της Ελλάδας».
   Για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω τίποτα για τους αντίπαλούς μας, είτε για τον πρώτο αντίπαλο, είτε για τους επόμενους. Ξέρω για τον Ολυμπιακό, γιατί έπαιξα εναντίον του πριν από δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν σέβομαι τους αντιπάλους, αλλά γιατί δεν έχω χρόνο ακόμη να τους δω. Την κατάλληλη στιγμή θα το κάνω και για το πρωτάθλημα είμαι σίγουρος ότι, γενικά όταν «μπαίνεις» στο πρωτάθλημα σε μια χώρα, όπου έχεις προβλήματα για να αγοράσεις τους καλύτερους παίκτες, συνήθως οι ομάδες πρέπει να δουλεύουν σε φυσική κατάσταση και τακτική σε κορυφαίο επίπεδο. Οπότε νομίζω ότι όλες οι ομάδες στην κορυφή, αλλά και στις χαμηλές θέσεις θα έρχονται εδώ και θα μας περιμένουν με πολύ καλή τακτική και φυσική κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD