Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

 
    Παρά τα 23 του χρόνια, ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι πολύ ώριμος και πολύ προσγειωμένος...Όταν άλλα παιδιά στην ηλικία του που ανήκουν σε άλλες ομάδες το παίζουν "Ντίβες", ο Αθανασιάδης έχει κάτω το κεφάλι και δουλεύει για να γίνει καλύτερος...Ούτως ή άλλως, φαίνεται πως το παιδί δουλεύει και πως αγαπάει το ποδόσφαιρο...!!Το γκολ το κάνει να φαίνεται τόσο απλό και το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο...Επίσης σχετικά με το επαναληπτικό παιχνίδι με την Καρπάτι σε δηλώσεις του αναφέρει πως κάνεις δεν έχει περάσει στην επόμενη φάση με ένα μόνο παιχνίδι και όλοι μαζί παρά τις απουσίες θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρόκριση...
  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης :


Σχετικά με το αν το 2-0 διασφαλίζει τον ΠΑΟΚ: "Όχι, σε καμία περίπτωση. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και πριν γίνει δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Κανείς δεν έχει περάσει παίζοντας μόνο το ένα από τα δύο παιχνίδια. Ισχύει αυτό που λέμε πάντα, ότι προς το παρόν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας, ειδικά όπως κύλησε το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στο παιχνίδι του Λβιβ".
Σχετικά με τις δυσκολίες του αγώνα: "Δεν είχαμε εύκολο έργο. Η Καρπάτι έδειξε ότι είναι μία καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα, η οποία θέλει μεγάλη προσοχή τώρα που θα πάμε στην έδρα της. Από εκεί και πέρα βέβαια θεωρώ ότι όλα εξαρτώνται από εμάς".
Σχετικά για το τι πήγε καλά και τι όχι: "Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε, ότι πετύχαμε δύο γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα. Ήταν θετικό ότι πετύχαμε γκολ νωρίς και απαλλαχτήκαμε από το άγχος. Από την άλλη, αντιμετωπίσαμε μία επικίνδυνη ομάδα που έχει κάποια καλά στοιχεία και σε μερικές στιγμές μας δημιούργησε προβλήματα".
Για το ότι η ομάδα έχει την προσωπικότητα ώστε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα: "Έχουμε καταφέρει πολλές φορές να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα που πήραμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, μία συγκεντρωμένη ομάδα και σε τέτοια παιχνίδια τα καταφέρνουμε".
Σχετικά με τις απουσίες στη ρεβάνς: "Πρόκειται για παίκτες που είναι βασικά στελέχη της ενδεκάδας. Ξέρω όμως ότι η δουλειά που γίνεται από όλους μας είναι σημαντική και όσα παιδιά αγωνιστούν μπορούν να τα καταφέρουν".
Όσον αφορά το ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην επίτευξη του πρώτου φετινού στόχου του: "Ο στόχος είναι οι όμιλοι. Το θέλουμε πολύ, γιατί έτσι θα ξεκινήσουμε θετικά τη χρονιά. Από εκεί και έπειτα, βλέπουμε".
Για το γκολ που σημείωσε και γενικότερα την προσωπική του παρουσία: "Τι να πω; Τίποτα. Δεν έχω πετύχει και τίποτα μέχρι τώρα. Συνεχίζω τη δουλειά και κοιτάζω μπροστά. Δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις για να βάζουμε τέτοιες φάσεις. Αυτό είναι το θέμα. Να βγαίνουν οι φάσεις".
Για το ότι είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός επιθετικός, λόγω των τραυματισμών που προέκυψαν: "Πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι μεγάλο βάρος. Πιέζεσαι, αγχώνεσαι, καταλαβαίνεις ότι κουβαλάς την ομάδα επάνω σου. Σίγουρα περιμένω να γυρίσουν και τα άλλα παιδιά στην ομάδα για να βοηθήσουν".
Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του: "Το γεγονός πως η διοίκηση ανανέωσε το συμβόλαιό μου δείχνει πως με εμπιστεύεται, με πιστεύει, με θεωρεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Δεν μπορεί παρά να με ευχαριστεί, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή".
Σχετικά με τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: "Αντιλαμβάνομαι ότι από και στο εξής οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Εγώ αυτό που θέλω είναι να παίζω στον ΠΑΟΚ και να πετυχαίνω πολλά γκολ με την ομάδα μου. Είναι λογικό να έχω πολλά όνειρα με τον ΠΑΟΚ. Είμαι από μικρό παιδί στην ομάδα, η οικογένειά μου με στήριξε πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο, άρα θέλω να πετύχω πολλά με την ομάδα μου και σκέφτομαι το μέλλον μου μόνο σε αυτήν".
Σχετικά με την Εθνική: "Όλα ξεκινάνε από τον ΠΑΟΚ. Αν βελτιωθώ και αποκτήσω διάρκεια στην απόδοση μου, είναι σίγουρο πως θα κληθώ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD