Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ

Το χαμόγελο του "Σάλπι" στα αποδυτήρια χαροποίησε τον Λάσλο Μπόλονι ο οποίος μίλησε για τις συνθήκες μόνιμης πίεσης στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου". "Δεν σκοπεύω να ξεχάσω τον Σταφυλίδη" τόνισε...



Αρκετά γεγονότα, πλην της νίκης επί του Ατρομήτου, ήταν αυτά που έκαναν χαρούμενο τον Λάσλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής στάθηκε τόσο στην σημασία της παρουσίας του Ιβιτς, όσο και στο ότι είδε τον Σαλπιγγίδη στα αποδυτήρια να χαμογελάει μετά από καιρό, κάτι που όπως τόνισε τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

"Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα, είχαμε αρκετό καιρό να συγκεντρώσουμε νίκες και πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να κερδίσουμε στην Τούμπα", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:
"Παίζαμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας με πολύ καλό επίπεδο τεχνικής στο κέντρο και με ταχύτητα και δυνατούς παίκτες στην επίθεσή τους. Με παίκτες που πραγματικά έχουν ταλέντο και αρκετοί είναι νεαροί. Πραγματικά μου αρέσει ο Ατρόμητος, κατά την γνώμμη η κυριαρχία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντική. Και το 2-0 παρόλο που προήλθε από στημένες φάσεις ήταν φυσιολογικό σαν αποτέλεσμα ημιχρόνου".

Τόνισε ότι: "Είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, πέντε έξι σουτ. Οι επιθετικοί μας είχαν πολύ καλή παρουσία. Δυστυχώς στην τελική ενέργεια δεν τα πήγαμε τόσο καλά, παρά μόνο στο τέλος. Με το 2-0 ξέραμε ότι ο Ατρόμητος θα έπαιρνε επιθετικά ρίσκα, μιλήσαμε στο ημίχρονο για το τι πρέεπι να κανουμε για μην κινδυνέψουμε. Αλλά με την ποιότητα που έχει σαν ομάδα ο Ατρόμητος κατάφερε κάποια πράγματα και επίσης πιστεύω ότι καταναλώσαμε πολύ ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν κάτι που πληρώσαμε στο δεύτερο μέρος. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".
Για την πίεση που υπάρχει στον "Δικέφαλο" επεσήμανε: "Δεν υπάρχει ματς που να το αντιμετωπίσουμε χωρίς πίεση, ούτε καν τον αγώνα με τον Ατρόμητο από τη στιγμή που κερδίζαμε με 2-0. Είναι ψυχολογικό να χαλαρώνουν οι παίκτες και να προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, όπως συνέβη με τον Λάζαρ και τον Βιεϊρίνια, που έκαναν αχρείαστα πράγματα. Δεν μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες ακόμη και όταν ο αγώνας είναι 5-0". Για τα καλά διαστήματα του ΠΑΟΚ είπε: "Πραγματικά πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι και για περισσότερα λεπτά θα μπορούσασμε να έχουμε αυτή την απόδοση. Με το ποσοστό κυριαρχίας που είχαμε, ακόμη και η Ρεάλ να είμασταν θα το πληρώναμε, με την κούραση. Μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερα τέτοια διαστήματα".Για τους συνεχείς αγώνες που δίνει η ομάδα σχολίασε: "Είναι δύκολο. Για παράδειγμα, μου άρεσει πολύ ο Γκαρσία, είναι το μυαλό της ομάδας, αλλά η επανάκαμψή του είναι πιο αργή από του Σταφυλίδη. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να ξοδέψουμε πολύ ενέργεια και είναι δύσκολη η αποκατάσταση. Επομένως, μάλλον συμφωνώ με αυτό που είπε ο Ρέντναπ".Κατέληξε λέγοντας με νόημα: "Είμαι πολύ χαρούμενος για πολλά πράγματα σήμερα. Για τον Κλάους που πέτυχε ακόμη ένα γκολ, για τον Λίνο που επανήλθε στην ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως  έχω σκοπό να ξεχάσω τον Σταφυλίδη, με τον Ιβιτς που έδωσε δύναμη στην ομάδα και έκανε την δουλειά του, αλλά και από το ότι είδα μετά από καιρό τον Σαλπιγγίδη να χαμογελάει. Ηταν η πρώτη φορά από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ".

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD