Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Καυταντζόγλειο τη  Δόξα Δράμας και οι παίκτες του οφείλουν να δείξουν εντός του αγωνιστικού χώρου πως είναι την υπεροχή τους και να κατακτήσουν κυρίως τους βαθμούς της νίκης....



Σε μία έδρα που μόνο αφιλόξενη δε θα είναι και με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας που δεν έχει  έχει δείξει πως μπορεί να του αντισταθεί, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το καθήκον του. Να πάρει μόνο τη νίκη...

Στη θεωρία πρόκειται για μία εύκολη αναμέτρηση αλλά οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι θα πρέπει να το δείξουν και με την απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο. Η κούραση είναι δεδομένη, υπάρχει όμως η πίστη πως θα πετύχουν το στόχο τους. Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να διατηρήσει στη θέση του τερματοφύλακα τον Παναγιώτη Γλύκο ενώ δε θα γίνει αλλαγή στην αμυντική γραμμή που θα αποτελείται από τον Λίνο αριστερά, τον Έτο δεξιά και τους Μαλεζά, Τσιρίλο στο  κέντρο της. Η τριάδα των χαφ στο κέντρο θα αποτελείται από τους Γκαρσία, Φωτάκη, Λάζαρ με τον Ίβιτς να είναι εναλλακτική επιλογή. Στην επίθεση ο Βιεϊρίνια θα παίξει αριστερά, στα δεξιά ο Σαλπιγγίδης έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει έναντι του Γεωργιάδη και στην κορυφή θα βρεθεί ο Αθανασιάδης. Στην αποστολή είναι οι Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Φωτάκης, Άριας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.
Πιστεύει στη έκπληξη
Η Δόξα Δράμας δεν πείθει πως μπορεί να μείνει στη Σούπερ Λίγκα μετά τις απογοητευτικές της εμφανίσεις. Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι παίκτες του, όμως, δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα και παίζοντας απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα έχουν επιπλέον κίνητρο να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Στην αποστολή είναι Σέρεμετ, Κατσικογιάννης, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Κανακούδης, Λίμα, Λεάντρο, Σοϊλέδης, Γκαμπόρ, Πιτσόκος, Αραβίδης, Ρόκα, Ρούτσης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Βάντερσον, Αγγελούδης, Τοπούζης και Νιάρος.
Ο διαιτητής
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών  θα διευθύνει το σημερινό αγώνα. Βοηθοί του θα είναι Λεωνίδας Φραγκιαδάκης από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου και ο Δήμος Αναστόπουλος από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Κάκος από τον Σύνδεσμο Κέρκυρας και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Καρατζάς από τον Σύνδεσμο Εύβοιας.
Η παράδοση
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε 22 αναμετρήσεις έχει 3 μόλις νίκες, 8 ήττες και 11 ισοπαλίες ενώ στα τελευταία 6 παιχνίδια δεν έχει νικήσει.

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD