Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Το comeback του Τσουκαλά...

Ο μέσος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του να αποτελέσει ακόμη μια πολύτιμη λύση στα χέρια του Λάσλο Μπόλονι. Πως πέρασε το διάστημα αποθεραπείας του και γιατί πλέον είναι πιο εύκολο να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο..


Ο Σταύρος Τσουκαλάς από την περσινή, κιόλας, σεζόν, όταν κατευθείαν μετά την παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και ο Μάκης Χάβος τον έριξε στα βαθιά δίνοντας του θέση στην ενδεκάδα, έδειξε τις ικανότητές του.


Φέτος, μια σεζόν που στον χώρο του κέντρου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του, αφού την στιγμή που ο Μπόλονι σκεφτόταν να τον χρησιμοποιήσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Σάμροκ (20/10) τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να κάνει αρθροσκόπηση στο γόνατο.
Ο χρόνος αποθεραπείας του κύλησε με ασκήσεις ενδυνάμωσης, βάρη και κολύμπι, ενώ σύντομα, με δεδομένο πως πλέον συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, αναμένεται να φτάσει και στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Ετσι, ο Μπόλονι θα βρεθεί με ακόμη μια πολύτιμη λύση στα χέρια του, αφού ο Τσουκαλάς γνωρίζει πως να σταθεί στον ΠΑΟΚ από την περσινή του εμπειρία όταν αγωνίστηκε στο κέντρο ως παρτενέρ του Πάμπλο Γκαρσία. Ισως είναι σημαδιακό το γεγονός ότι επανέρχεται στην ενεργό δράση περίπου την ίδια χρονική περίοδο που πέρσι είχε έρθει από την Κύπρο και εξέπληξε τους πάντες παίρνοντας φανέλα βασικού.

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD