Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ!

O διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ, μίλησε σε ραδιόφωνο της πόλης για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπως και γενικότερα για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ρούμπιν.

Για το παιχνίδι με τον Ατρομητο:
“Χαρήκαμε πολύ το παιχνίδι, γιατί παίξαμε με μια ομάδα που ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο, αγωνίστηκε ανοιχτά και έτσι είχαμε κι εμείς την ευκαρία να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, να κάνουμε φάσεις, να προσφέρουμε θέαμα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμος μας με την απόδοση και την νίκη μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλή τεχνική, παίζει με γρήγορες μπαλιές και θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, έτσι μας αρέσει να αγωνιζόμαστε και αυτό επιδιώκουμε σε κάθε παιχνίδι”.
Για την χημεία του με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας που αγωνίζοτναι στο κέντρο:
“Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε ταιριάξει, έχουμε χημεία. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες στην ομάδα και ο κάθε ένας έχει διαβάσει το παιχνίδι του άλλου και έτσι μπορούμε να συνεργαζόμαστε άψογα”.
Για το ποιο ήταν το καλύτερο ημίχρονο που έχει κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ, την Τότεναμ ή τον Ατρόμητο:
“Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο με την Τότεναμ ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη απόδοση φέτος, χωρίς αμφιβολία”.
Για το γεγονός ότι έπεσε η απόδοση του ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο με τον Ατρόμητο:
“Είναι αλήθεια ότι χαλαρώσαμε λίγο και αυτό συνένη μάλλον γιατί είχαμε προβάδισμα με 2 γκολ και η γενκότερη εικόνα του παιχνιδιού δεν μας ενέπνεε κάποια ανησυχία. Έτσι σε συνδυασμό ότι είχαμε δώσει πολλά παιχνίδια τελευταία, η ομάδα χαλάρωσε λίγο και έδωσε κάποιους χώρους στον Ατρόμητο στην επανάληψη”.
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετή απόσταση από την κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα:
“Στο Uefa πηγαίνουμε καλά και έχουμε επιτυχίες γιατί οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε πηγαίνουν για την νίκη και δεν βάζουν ένα λεωφορείο μπροστά από την εστία τους. Στο ελληνικό πρωτάθλημα οι ομάδες παίζουν μαζική άμυνα και δεν είναι εύκολο να τις διασπάσεις, αυτό σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα παιχνίδια που φέρνουν μια κούραση στην ομάδα, μας έχει αφήσει λίγο πίσω αυτή την στιγμή”.
Για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν:
“Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν, θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρας και να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Θα κυνηγήσουμε λοιπόν την νίκη την Πέμπτη, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την 1η θέση στον όμιλο και μετά είναι θέμα τύχης ποια ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο μας στην Ευρώπη. Σίγουρα πάντως όσο πιο μεγάλο όνομα μας τύχει τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κίνητρο μας για να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να έχουμε κι άλλες επιτυχίες”.
Για το γεγονός ότι η ιστοσελιδα “prosport.ro” των συγκαταλέγει στην ψηφοφορία για το ποιός είναι ο καλύτερος Ρουμάνος παίκτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό για το 2011:
“Είναι πολύ σημαντικό αυτό, είναι τιμή για μένα. Αυτό που μετράει πιο πολύ για μένα όμως είναι να μπορώ πάντα να κάνω τους φίλους της ομάδας και τον προπονητή μου να χαίρονται με την απόδοαη μου στον αγωνιστικό χώρο”.
Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:
“Είναι πολύ ευχάριστο το κλίμα στην ομάδα, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να μπορέσει ένας παίκτης να αποδώσει καλά. Νοιώθω πολύ όμορφα εδώ, η πόλη είναι όμορφη και ο κόσμος μου φέρεται πάρα πολύ καλά, με στηρίζουν όλοι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα βιώνω εδώ”.

από PAOKCITY.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD