Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΣΑΒΙΝΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ???



  Ο Λάζλο Μπόλονι μόνο ευχαριστημένος δεν θα μπορούσε να είναι μετά το τελευταίο 24ωρο καθώς σε ότι αναφορά τα μετόπισθεν του ''Δικεφάλου'' ο Κοντρέρας  θα  υποβληθεί αύριο σε μαγνητικές εξετάσεις ενώ σε ότι αναφορά τον Τσιριλο η διάγνωση για τον Ιταλό ήταν ότι υπέστη θλάση β' βαθμού, στο λοξό και εγκάρσιο κοιλιακό μυ. Ο Τσιρίλο θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών τις επόμενες ημέρες προκειμένου να μπορεί να συμμετέχει στον αγώνα της Πέμπτης εναντίον της Καρπάτι. 


   Στο μεταξύ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του προγράμματος από την προπόνηση γιατί αισθάνθηκε βαρύ τον προσαγωγό του, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκφράζουν την βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Όσον αφορά τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο Χιλιανός υποβλήθηκε σε υπέρηχο, που έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα. Το πόρισμα θα βγει την ερχόμενη Δευτέρα (22/08) και εκτιμάται ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ πιθανότατα υποφέρει από θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. Σε τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί να περάσουν πέντε ημέρες μέχρι να επιστρέψει στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι δε θα αγωνιστεί στην Ουκρανία. Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Κυριακή (21/8) ήταν αναμενόμενη, καθώς εδώ και μέρες έχει "τεστάρει" τον οργανισμό του και έχει αποδείξει ότι ξεπέρασε την θλάση β΄ βαθμού που τον ταλαιπωρούσε.
Εκτός είναι και ο Ιβιτς (θλάση) αλλά και  ο Γκαρσία (κάρτες) και ο Παπάζογλου  που έχει χάσει όλο τον Αύγουστο έτσι και αλλιώς. Ο Λάζλο Μπόλονι  περιμένει με αγωνία την αποθεραπεία του Τσιρίλο ώστε να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποια ενδεκάδα θα ετοιμάσει για το παιχνίδι της Πέμπτης. Αν ο Τσιρίλο δεν είναι έτοιμος την Πέμπτη ο Μπόλονι θα στραφεί στην χρησιμοποίηση έναν εκ των Σαβίνι και Μπαλάφα. Πάντως περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ιταλός στόπερ
λόγω εμπειρίας αν και δεν έχει καθόλου παιχνίδια στα πόδια του. Εμείς από την πλευρά μας λέμε..
ΣΑΒΙΝΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑIΑ ΠΑΡAΣΤΑΣΗ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD