Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΝΙ

 
Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Καρπάτι ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει αύριο με κύριο στόχο να μη δεχθεί γκολ και θα προσπαθήσει να σκοράρει. Παράλληλα απάντησε για τον δημοσίευμα που τον φέρνει να αποτελεί στόχο της Γκενκ.

Η αρχική τοποθέτηση του Ρουμάνου τεχνικού: "Ήταν πάρα πολύ όμορφα σήμερα στην πόλη, είδαμε νέους ανθρώπους και ωραία μέρη. Εδώ όμως ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε με το δεύτερο ημίχρονο αυτής της κόντρας. Δεν πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Πλέον γνωριζόμαστε καλύτερα. Σίγουρα κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αντικατασταθούν και από τις δύο πλευρές. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο".
  Για τις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ: "Κάποιοι δεν είναι μαζί μας, κάποιοι επιστρέφουν. Εγώ ζητώ απ όλους ποιότητα, εμπειρία και αγωνιστικό πνεύμα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται. Θα λείψουν κάποιοι αλλά υπάρχει η ευκαιρία στους υπόλοιπους να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν. Λείπει, ο Γκαρσία, επομένως είναι ευκαιρία για τον Τσουκαλά να δείξει τι μπορεί να κάνει. Για τις απουσίες της Καρπάτι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές".
  Για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν υποψήφιο για τον πάγκο της Γκενγκ: "Ακούω για πρώτη φορά αυτά τα νέα. Σίγουρα είναι καλό για έναν προπονητή ότι μία πρωταθλήτρια ομάδα δείχνει ενδιαφέρον για τον ίδιο. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι αύριο έχουμε αγώνα και είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".
  Για τις απουσίες Κοντρέρας και Γκαρσία: «Μας λείπει ο Κοντρέρας, αλλά στον πρώτο αγώνα με τον Κοντρέρας στην ενδεκάδα για ένα ημίχρονο πετύχαμε ένα γκολ και με το Μαλεζά στη θέση του στο δεύτερο ημίχρονο επίσης πετύχαμε ένα γκολ. Είναι σημαντική και η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ο παίκτης μας δίνει υπεροχή στο passing game, αλλά η προσθήκη νέων παικτών μας δίνει φυσική κατάσταση». 
  Για το πλεονέκτημα που δίνει στον ΠΑΟΚ το 2-0 του πρώτου αγώνα: "Είναι ένα καλό σκορ, αλλά κρύβει και κινδύνους. Το γνωρίζουμε καλά αυτό". 
  Για τον αγωνιστικό στόχο στον αυριανό αγώνα: "Πάντα προσπαθούμε να μη δεχτούμε γκολ και να σκοράρουμε. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ. Αν δεν το καταφέρουμε θα προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD