Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 4

«Σε ένα μετριότατο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης και έκανε με το δεξί (βαθμολογικά) το πρώτο βήμα στο πρωτάθλημα κωμωδία. Η απόδοση της ομάδας ήταν μετριότατη. Ξεκίνησε η ενδεκάδα του Λβιβ με τη διαφορά ότι στη θέση του Λάζαρ έπαιξε ο Σαλπιγγίδης. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με σουτ-σφραγίδα του Βιεϊρίνια στο 6ο λεπτό.

Στη συνέχεια η ομάδα πίεσε για να βάλει ένα δεύτερο γκολ όμως μετά το 20΄ η Ξάνθη ανέβηκε στο γήπεδο και εκεί φάνηκε η απουσία των Γκαρσία, Λάζαρ και Ίβιτς καθώς δεν υπήρχε παίκτης να κρατήσει την μπάλα. Οι παίκτες του κέντρου αδυνατούσαν να παράξουν παιχνίδι και η συνέπεια ήταν μια ισορροπημένη αναμέτρηση που την έκρινε η κλάση του Βιεϊρίνια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και αυτό αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Το τελικό 1-0 μπορεί να αφήνει μια πικρή γεύση στην Ξάνθη αλλά δε πειράζει, όλα είναι θέμα συνήθειας…
Αφού μπορέσαμε και πήραμε τους 3 βαθμούς σήμερα πρέπει να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι. Οι πολλές απουσίες «έκοψαν» τον ΠΑΟΚ και μπράβο στους ποδοσφαιριστές αφού στα δύο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα τα πήγε περίφημα στα αποτελέσματα.

Δε μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε στις χτυπητές αδυναμίες που έχει το ρόστερ μας, λέγοντας πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν 1-2 μεταγραφές έτοιμων παικτών. Είναι φανερό και δεν πρέπει αυτή η ιστορία με την είσοδο των «επενδυτών» να επηρεάσει άλλο την ομάδα.

Αυτό έγινε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου όταν η μόνη μεταγραφή που κάναμε ήταν του προπονητή.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα για να προχωρήσουμε σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Έχει τα διαρκείας, έχει τα mini-διαρκείας έχει και το 1 χαρτί των υποψήφιων «επενδυτών». Δε χρειάζεται να περιμένει άλλο. Η ιστορία της «επένδυσης» μπορεί να τραβήξει και άλλο. Πόσο θα περιμένουμε υποθηκεύοντας και τη φετινή χρονιά. Οι άλλοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και φέρνουν παίκτες εκατομμυρίων. Εσύ ρισκάρισε με τα έσοδά σου. Δε μπορούν να σου κλέψουν δεύτερο πρωτάθλημα…

Ευτυχώς η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει στο να μπουν κανονικότατα οι τραυματίες στην ομάδα και οι νέοι παίκτες νε έχουν λίγο χρόνο να εμπεδώσουν πέντε πράγματα.

Όσον αφορά την Ευρώπη, η κλήρωση μας στέλνει σε τρεις μακρινούς προορισμούς (Καζάν, Δουβλίνο και Λονδίνο). Ο όμιλος είναι όσο δύσκολος χρειάζεται. Οι παίκτες έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειριστούν παιχνίδια ομίλου. Ο προπονητής φαίνεται να ξέρει τι του γίνεται

-) Ο σύνδεσμος ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για διαρκείας σε μπάσκετ και χάντμπολ. Όποιος θέλει μπορεί να περάσει μία βόλτα από τον σύνδεσμο καθημερινά μετά τις 7 το απόγευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD