Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Το μεγάλο πανό ''Ωραιόκαστρο ΠΑΟΚ'' δεν έχει λείψει από κανένα παιχνίδι της ομάδας, εδώ και πάνω από 10 χρόνια! Το οπαδικό κίνημα του Δικεφάλου απέκτησε πριν από 4 χρόνια ακόμη ένα επίσημο μέλος και μία ακόμη στέγη στη δυτική Θεσσαλονίκη. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από το Ωραιόκαστρο που βρίσκεται 11χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχουν ακολουθήσει την ομάδα σε κάθε της βήμα,εντός αλλά και εκτός Τούμπας, αλλά μόλις πριν 4 χρόνια έφτασε η ώρα της επίσημης λειτουργίας συνδέσμου στην περιοχή, ο οποίος εδώ και μια 15ετία λειτουργούσε ανεπίσημα.  




Το ξεκίνημα

Μια παρέα ΠΑΟΚτσήδων από το Ωραιόκαστρο ξεκίνησε την ιστορία στα τέλη της δεκαετίας του '90. Ο Παναγιώτης Αμανατίδης, ο Σταύρος Κασάπης,ο Γιώργος Καραγιαννάκης, ο Χρήστος Γκουλέτσας και αρκετοί ακόμη φίλοι του ΠΑΟΚ από την περιοχή ξεκίνησαν να λειτουργούν ως σύνδεσμος, ανεπίσημα χωρίς καταστατικό, χωρίς γραφεία και χωρίς έγκριση από το Πρωτοδικείο.         "Η πρώτη προσπάθεια για στεγασμένα γραφεία έγινε ήδη από το 1994, σε ένα Ωραιόκαστρο πολύ μικρότερο από ό,τι είναι τώρα.Από πιο πριν ακόμα συμμετείχαμε σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας μας και το πανό του Ωραιοκάστρου βρισκόταν, όπου κι αν έπαιζε η ομάδα εντός Ελλάδας, αλλά κι εκτός συνόρων, όπως στη Γενεύη,το Ουντινέζε, τη Βιτόρια κ.α." επισημαίνει ο Παναγιώτης Αμανατίδης, ένας εκ των ιδρυτικών μελών του Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου.

ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ


Ο στόχος

"Σκοπός του συνδέσμου μας είναι η στήριξη στην ομάδα, σε οποιοδήποτε γήπεδο κι αν αγωνίζεται, η διάδοση της ιδέας που λέγεται "ΠΑΟΚ", γιατί για όλους εμάς ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς μια ομάδα, η σύσφιξη  των σχέσεων μεταξύ των μελών μας και η αλληλεγγύη μεταξύ μας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, καθώς και η διαπαιδαγώγηση των νεαρών ΠΑΟΚτσήδων με τις αρχές και τα ιδανικά της ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας", τονίζει ο συνδεσμίτης από το Ωραιόκαστρο και προσθέτει: ΄΄Ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου που δημιουργήσαμε, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε όλα τα δρώμενα γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα, να συζητάμε γι' αυτή να εκδράμουμε μαζικά και να συσπειρωνόμαστε ακόμα περισσότερο γύρω από την κοινή μας τρέλα για τον ΠΑΟΚ". Όταν τα παιδιά από το Ωραιόκαστρο αποφάσισαν, πριν τέσσερα χρόνια, ότι έφτασε η ώρα να αποκτήσουν δική τους στέγη, άρχισε ο σύνδεσμος να παίρνει πιο επίσημο χαρακτήρα.Ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου εγκαταστάθηκε στην αρχή σε χώρο στον κεντρικό δρόμο της Λεωφόρου Δημοκρατίας, για να μετακομίσει στη συνέχεια στα γραφεία που στεγάζεται σήμερα, στην οδό Κομνηνών 56.

Τα νέα γραφεία

"Τα νέα γραφεία δημιουργήθηκαν με πολύ κόπο και προσωπική εργασία και λειτουργούν καθημερινά από τις 19.00 το απόγευμα.Οι σημαίες του ΠΑΟΚ ανεμίζουν περήφανα στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και οι εγγραφές των μελών πολλαπλασιάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ!", αναφέρει ο Παναγιώτης Αμανατίδης.
Από την πρώτη γενική συνέλευση προέκυψε το επταμελές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αποτελούν οι: Παναγιώτης Αμανατίδης, Χρήστος Τσαραμπουλίδης, Γιάννης Διαμαντίδης, Ηλίας Μήτσος, Κώστας Αραπίδης, Αριστοτέλης Δημητριάδης και Αλέξης Ιωσηφίδης.Τα παιδιά από το Ωραιόκαστρο, έχοντας τεράστια τρέλα και αγάπη για τον ΠΑΟΚ, λειτουργούν εδώ και 4 χρόνια, πλέον, επίσημα ως σύνδεσμος του Δικεφάλου, με στόχο ένα μόνο πράγμα: να βρίσκονται πάντα στο πλευρό του ΠΑΟΚ, όπου κι αν αγωνίζεται! 


Σ.Φ ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD