Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

O ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ

Σπουδαία νίκη εχθές για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περάσει και αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Οι Ουκρανοί έδειξαν εχθές πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είναι που απέναντι σε καλύτερες ομάδες και δυνατές έδρες δεν ''κωλώνουν''. Ο ''Δικέφαλος'' θα παρουσιασθεί στην Ουκρανία με ουκ ολίγα προβλήματα γιαυτό πρέπει να πάει καλά διαβασμένος και προετοιμασμένος
. Τα προβλήματα που προέκυψαν εχθές για τον ΠΑΟΚ δύο, ο Garcia θα χάσει την ρεβάνς λόγω καρτών, είχε δεχτεί κάρτα και στο Όσλο, και με την χθεσινή θα στερηθεί των υπηρεσιών του ο Λάζλο Μπόλονι. Δεύτερο ''πλήγμα'' για τον ''Δικέφαλο'' ο Contreras ο οποίος υπέστη θλάση και βγήκε στο ημίχρονο ως αναγκαστική αλλαγή και θα απουσιάσει από την δεύτερη αναμέτρηση. Σε αυτά τα προβλήματα προσθέτεται και ο Ivic ο οποίος υπέστη και αυτός θλάση 1ου βαθμού(απών περίπου 15 μέρες) καθώς και ο Παπάζογλου που χάνει έτσι και αλλιώς όλο τον Αύγουστο. Έτσι ο Μπόλονι δεν θα έχει στην διάθεση του τρία σημαντικά ''γρανάζια'' της ασπρόμαυρης ομάδας.   

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη απέναντι σε Ουκρανική ομάδα(είχε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες) καθώς κάνει και ένα μικρό ρεκόρ, έχει να δεχτεί γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια 310 λεπτά. Το γήπεδο των Ουκρανών έχει χωρητικότητα γύρω στις 29000 χιλιάδες οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον αριθμό εισιτηρίων που θα λάβει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ καθώς οι Ουκρανοί δεν αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο(τα Ουκρανικά ΜΜΕ λένε για συμπαράσταση 20000 χιλιάδων περίπου οπαδών στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ισχυρίζεται πως θα της δοθούν γύρω στα 4000 χιλιάδες εισιτήρια.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD