Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΟΙ Κ20...

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ ερχόμενη με φορά από την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού (6-0) επικράτησε, το Σάββατο (5/11), εκτός έδρας με σκορ 1-2 επί της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης. Ο Πόποβιτς (2) τα γκολ για το "Δικέφαλο"...



Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού που σημείωσε το περασμένο Σάββατο η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ έδωσε συνέχεια στις νίκες, αυτήν τη φορά, το Σάββατο (5/11) εκτός έδρας επί της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης.

Το συγκρότημα του Νίκου Κολομπούρδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και με τον Πόποβιτς (2) πήρε το "τρίποντο", ενώ ο Αστέρας είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε νωρίς με τον γκολ του Πόποβιτς. Ο ακραίος του "Δικεφάλου" εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λαμπάκη και με σουτ στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα. Το 0-2 έγινε από τον Πόποβιτς, ύστερα από κάθετη πάσα του Πολύζου.
Στο 60' η ομάδα της Τρίπολης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μελισσάς κέρδισε τον Κουρμπέλη και διατήρησε ανέπαφη την εστία του ΠΑΟΚ. Τελικά, στο 69' ο Αστέρας κέρδισε νέο πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Σκόνδρας που μείωσε σε 1-2.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Σβίγγος, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Σέζαρεκ (αναγκαστική αλλαγή 32’ Λυμπέρης), Κουρμπέλης, Στασινόπουλος, Σκόνδρας, Ντινιωτάκης (51’ Γκαϊδατζής), Τογρού (64’ Σαραντόπουλος), Βαλκάνος.
ΠΑΟΚ: Γλυκός (46' Μελισσάς), Λαμπάκης, Σταφυλίδης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Πολύζος (65' Κίτσιου), Κωνσταντινίδης, (67' Ταουσιάνης), Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς.

by olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD