Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η Τότεναμ μπορεί να περιμένει...

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει σήμερα (26/11) στην Τούμπα το εμπόδιο της Κέρκυρας αλλά και της... σκέψης των παικτών στον πολύ μεγάλο αγώνα με την αγγλική ομάδα την ερχόμενη Τετάρτη. Ζητούμενο η σοβαρότητα και η αποτελεσματικότητα για να έρθει η νίκη...



Δεν είναι όσο εύκολα φαίνονται τα πράγματα. Μπορεί η Κέρκυρα να έχει δείξει πολλές αδυναμίες αλλά όχι τόσες που να επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του να ετοιμάζονται για... εκδρομή στην Τούμπα. Η νίκη απέναντι στους "Φαίακες" (26/11, 17.15, NS2) είναι το μοναδικό ζητούμενο και άπαντες πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι για να την κατακτήσουν...

Το ευχάριστο είναι πως σε σχέση με μια εβδομάδα πριν ο Λάσλο Μπόλονι θα έχει τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες στη διάθεσή του, τους Έτο, Ίβιτς, Λάζαρ που του προσφέρουν την ευκαιρία να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και να προσαρμόσει τα πλάνα σκεπτόμενος και τον αγώνα που ακολουθεί με την Τότεναμ. Βέβαια την αναμέτρηση με τους Άγγλους δεν μπορεί να σκέπτονται οι παίκτες του "Δικεφάλου" που θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία πρώτα το εμπόδιο της Κέρκυρας.
Με βάση τις τελευταίες δοκιμές, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κώστας Χαλκιάς, στην άμυνα από τα αριστερά ο Σταφυλίδης, δεξιά ο Έτο και στις θέσεις των στόπερ φαίνεται να υπάρχει προτίμηση στους Μπαλάφα και Μαλεζά. Στο κέντρο η τριάδα αναμένεται να είναι ίδια, όπως στο ματς με τον Παναιτωλικό. Δηλαδή, να παίξουν οι Γκαρσία, Φωτάκης και Σπαντάσιο. Στα δεξιά της επίθεσης πιθανότατα να αγωνιστεί ο Γεωργιάδης, στα αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Σπαντάσιο, Βιεϊρίνια.
Χαμένη; Όχι ακόμα...
Η Κέρκυρα έρχεται με ενισχυμένο ηθικό στη Θεσσαλονίκη και θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα παρότι γνωρίζει πως είναι το αουτσάιντερ. Ο Γκράθια πανηγύρισε με τους παίκτες του τη νίκη επί του Εργοτέλη και ελπίζει πως παίζοντας έξυπνα θα πετύχουν και το στόχους τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μίχος, Κοντοδήμος, Αγρίτης, Τσίγκας, Καλαντζής, Ιωάννου, Όσμαν, Γιάντσης, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Γραμμόζης, Μαζνόφ, Λόβιν.
Η παράδοση
Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα στις αναμετρήσεις με την Κέρκυρα έχοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα χωρίς να έχει χάσει ούτε βαθμό στην Τούμπα.
Ο διαιτητής
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Γεωργιάδης και Ηλίας Αλεξέας των συνδέσμων Κοζάνης και Μεσσηνίας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών και παρατηρητής ο Δημήτρης Νταμπώσης του συνδέσμου Πιερίας.

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD