Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!

Σήμερα Τετάρτη (16/11) πραγματοποιήθηκε στο PAOK SPORTS ARENA η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012

Το παρών στην παρουσίαση της ομάδας έδωσαν η αρχηγός Κατερίνα Σπύρου, η Ελίνα Χαραλαμπίδου, η Ανθούλα Αρβανιτάκη, η Μάρθα Μουρατίδου, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Παρασκευόπουλος ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣ ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης και ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Προύσαλης!

Αρχικά μίλησε ο Άκης Μπεκιάρης, ο οποίος τόνισε:

 “Ο ΑΣ ΠΑΟΚ μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες προσπαθεί να κρατήσει τα τμήματά του σε ζωή και κάποια από αυτά που έχουν τα εχέγγυα και λόγω της εσωτερικής τους οργάνωσης και λόγω του ανταγωνισμού να πρωταγωνιστήσουν.
Σήμερα παρουσιάζουμε το τμήμα που έχει δώσει τις περισσότερες χαρές τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τα ερασιτεχνικά τμήματα του ΠΑΟΚ, το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου, το οποίο μας έχει κάνει μέχρι τώρα υπερήφανους επτά φορές. Ελπίζουμε ότι και φέτος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ήδη τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ότι η ομάδα με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγούμενη σεζόν θα τα πάει περίφημα”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Προύσαλης, είπε:

Η ομάδα έχει έως τώρα επιτυχημένη πορεία, όπως όλοι γνωρίζετε. Φέτος προσπαθούμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Εκτός των επιτυχιών μέλημά μας είναι να κρατήσουμε τις Ακαδημίες μας ζωντανές, κάτι που είναι πρωτοποριακό στην Ελλάδα. Δεν έγιναν προσθήκες με την μορφή μεταγραφής, απλώς έχουμε παιδιά καινούργια τα οποία αναρριχήθηκαν, όπως είναι η Μάρθα Μουρατίδου.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που βοηθάνε, όπως ο Σύνδεσμος Δράμας και Χαλκίδας που αγόρασαν κάποια εισιτήρια διαρκείας, και άλλοι βέβαια ενίσχυσαν πάρα πολύ. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες των γηπέδων “Αργυρόπουλος-Παρασκευόπουλος” που όλη την χρονιά μας προσφέρουν τις εγκαταστάσεις για προπόνηση, την εταιρεία “Νόρτικο”, η οποία και αυτή είναι κοντά μας, όπως επίσης και το ουζερί “Μπερεκέτι” που προσφέρει γεύματα σε κάποιες από τις παίκτριες αλλά και την ομάδα”.

Ένα σύντομο σχόλιο έκανε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Παρασκευόπουλος:

“Θέλω να ευχηθώ να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Θα δώσουμε και φέτος τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας για να πετύχουμε και φέτος τον στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε και φέτος την θέση του προπονητή και τις παίκτριες για την υπομονή που έδειξαν”.

Στο τέλος το λόγο πήρε και η αρχηγός, Κατερίνα Σπύρου:

“Θέλουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο επιθυμούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέσα από την σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε, το έχουμε αποδείξει. Έχουμε δείξει την αξία με την κατάκτηση των πρωταθλημάτων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΣ που είναι κοντά μας. Είναι πολύ η βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι για εμάς επιπλέον κίνητρο”.

από PAOKCITY.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD