Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ....


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ..... 

.. γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει Δικέφαλος αετός, Βυζάντιο, Πόντος, Μικρά Ασία, Πόλη, Αγιά Σοφιά, ξεριγωμός, πόνος, Αλησμόνητες Πατρίδες!

... γιατί έτσι έμαθες από τον πατέρα σου κι αυτός από τον δικό του κι αυτό είναι κάτι πολύτιμο που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και θα το μεταφέρεις κι εσύ στο δικό σου παιδί!
... γιατί όταν χάνει ο "Δικέφαλος", όλες οι χαρές είναι μισές, όλα τα χρώματα μοιάζουν γκρίζα, όλες οι μελωδίες ακούγονται φάλτσες, η πιο ωραία γυναίκα σου είναι αδιάφορη!
... γιατί έχεις μάθει να πιστεύεις στο ανέφικτο, να κυνηγάς το όνειρο, επειδή έτσι σε οδηγεί το Παοκτσήδικο ένστινκτό σου!
... γιατί δεν τον εγκαταλείπεις στις λύπες κι όταν ξέρεις ότι έρχονται δύσκολες στιγμές. Γιατί όταν αρρωστήσει ένας δικός σου, βρίσκεσαι δίπλα του, όχι γιατί προσδοκάς κέρδος ή γιατί υπάρχει ιδιοτέλεια, αλλά γιατί απλά τον αγαπάς και το θες!
... γιατί, έστω και μια φορά, ονειρεύτηκες ότι φορούσες τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, σκόραρες και μετά σκαρφάλωσες στα κάγκελα της θύρας 4!
... γιατί η οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να σε προδώσει. Ο ΠΑΟΚ ποτέ!
... γιατί κάποιοι σου έχουν μιλήσει για το πρώτο γήπεδο στο Σιντριβάνι και για το πώς έχτισαν με τα χέρια τους, τούβλο τούβλο, την Τούμπα και νομίζεις ότι το έχεις ζήσει κι εσύ!
... γιατί όσο σε ...πληγώνει, τόσο σε ...πωρώνει!
... γιατί βουρκώνεις όταν βλέπεις στην ασπρόμαυρη φωτογραφία τον "Μεγαλέξανδρο" Κούδα να παρασύρει τον Καψή!
... γιατί άπειρες φορές βράχηκες μέχρι το μεδούλι, έβγαλες το λαρύγγι σου στην κερκίδα και τα μυαλά σου πόνεσαν, αλλά εσύ εκεί!
... γιατί δεν ξεχνάς ποτέ τα Αδέρφια σου, που έτσι άδικα και πρόωρα έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι!
...γιατι τα τρόπαια που κοσμούν την τροπαιοθήκη σου,  εσύ γνωρίζεις ότι η βαρύτητα τους δε συγκρίνεται με κανένα από όσα έχουν πάρει οι υπόλοιποι, καθώς ξέρεις ότι αυτά τα τρόπαια τα πήρες με μαγκιά και γιατί τα άξιζες!

...γιατί επιλέγεις το μέλλον σου και το καθορίζεις.
...γιατί δεν τρώς πρόλογο, ορίζεις την τύχη του οπαδικού κοματιού σου, ζεις το τώρα ανένταχτα και ελεύθερα....
...γιατί δεν βόσκεις στο χορτάρι, γιατί παρά τις συμπληγάδες που πέρασες, παρά την Χάρυβδη που σε φώναζε να προσκυνήσεις, παρά τις Κασσάνδρες που πανηγύριζαν τους εξωαγωνιστικούς σου κυκεώνες και σε καταδίκαζαν σε θάνατο, άντλησες κουράγιο από την ανεξάντλητη δύναμη της ύπαρξής σου και πέταξες στο μεγαλείο ξανά....
...για τους νεκρούς σου, που ποτέ δεν καταδέχτηκαν να απλώσουν χέρι ζητιανιάς, που άφησαν την ακροτελεύτια πνοή τους πέφτοντας άδικα και συνάμα αρχοντικά, ακολουθώντας το ασπρόμαυρο αρπακτικό ως τα σύνορα του κόσμου και πέρα απ' αυτόν χωρίς πόνο, ματαιοδοξία, αλλά αγάπη στο καθήκον και στον αδερφό δίπλα τους.....
...για τους παίκτες που ωρίμασαν στα σπλάχνα σου, που πέθαναν στην ψάθα υπηρετώντας αγνά και Παοκτσήδικα το Σωματείο, αλλά και για αυτούς που ήρθαν ύστερα, αυτούς που γιουχαίστηκαν, πόνεσαν, στεναχωρήθηκαν, έφυγαν, μα κράτησαν τον αετό βαθιά μέσα τους, φυλακτό λατρεμένο και γύρισαν για να σου δώσουν πίσω τα συναισθήματα που τους κυρίευαν όταν τις Κυριακές πλημμύριζες ουρανό και θάλασσα με την ιαχή που στοργικά φώλιαζε στην ψυχή σου, αμόλυντη και ιερή......

...γιατί στον κόσμο του 2011, τη στιγμή που όλα τριγύρω σκοτεινιάζουν απο ανέχεια, ωχαδερφισμό, σήψη, διαπλοκή και ψέμα, εσύ επιλέγεις να ζεις αυτόνομα, ανεξάρτητα, επιλέγεις να συμμετέχεις αγοράζοντας διαρκείας, ορθοποδίζοντας το νόημα της ζωής σου, πράττοντας μέσα σε άμεση δημοκρατία, γίνεσαι κοινωνός της αλλαγής του ανέμου, φορέας του συμβόλου που λατρεύεις, εσυ και ο δίπλα σου, ισοδύναμοι, ισόποσοι, μετερχόμενοι μια νέα φουρνιά ασπρόμαυρων τρελών, που ξεμπροστιάζουν το σύστημα, πολεμούν για μια νέα εποχή ουσιαστικής σύμπλευσης στα κοινά του Π.Α.Ο.Κ.
...γιατί αντιστέκεσαι και πολεμάς, γιατί δε σκύβεις το κεφάλι, γιατί έχεις περάσει στους κοντινούς δίπλα σου οτι ναι, εσυ "έτσι θα παραμείνεις", "ακόμα παιδί", "ακόμα άρρωστος", γιατί απαντάς περήφανα στο "που πάς στο γήπεδο/Σύνδεσμο πάλι?", "ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΩ", "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"....     
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που είμαστε ΠΑΟΚ...Κάθε στιγμή δημιουργείται και ένας καινούργιος λόγος...!!!όλοι σε αυτόν τον κόσμο ΠΑΟΚ είναι απλώς δεν το παραδέχονται..Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι μαγικό..είναι μια θρησκεία...ένα πιστεύω...μια πολιτική άποψη...ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα...!!Τώρα, τούτη τη στιγμή, είσαι ΠΑΟΚ περισσότερο από ποτέ...

Είμαστε όλοι ΠΑΟΚ, γιατί έτσι ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD