Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Ο "Δικέφαλος", μετά και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων, φαίνεται, ότι όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στους "32" του Europa League κρατάει την τύχη στα χέρια του...


Ο ΠΑΟΚ ναι μεν απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής του Α' ομίλου του Europa League μετά και την 4η αγωνιστική, αλλά ακόμη δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για πρόκριση στην φάση των "32" της διοργάνωσης.


Κατ' αρχήν, θα αναφερθούμε στην βαθμολογία και στους αγώνες που απομένουν, πριν δούμε τα σενάρια που στέλνουν τους "ασπρόμαυρους" στον επόμενο γύρο:
ΠΑΟΚ 8 +3
Ρουμπίν 7 +3
-------------------
Τότεναμ 7 +2
Σάμροκ 0 -8
30/11
Ρουμπίν-Σάμροκ
Τότεναμ-ΠΑΟΚ
15/12
ΠΑΟΚ-Ρουμπίν
Σάμροκ-Τότεναμ
Αν, ωστόσο, θεωρήσουμε δεδομένο πως Ρουμπίν και Τότεναμ θα επικρατήσουν των Σάμροκ Ρόβερς η βαθμολογία διαμορφώνετε κάπως έτσι:
Ρουμπίν 10β, 5αγ.
Τότεναμ 10β, 5αγ.
ΠΑΟΚ 8β, 4αγ.
Όπως γίνεται κατανοητό ακόμα και δύο ισοπαλίες να πάρει ο ΠΑΟΚ θα μείνει στην τρίτη θέση και εκτός συνέχειας του Europa League. Αντίθετα, σε περίπτωση που κερδίσει στην Τούμπα την Ρουμπίν, ή στο Λονδίνο την Τότεναμ θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται σίγουρα μια επιτυχία στους εναπομείναντες δύο αγώνες.
Φυσικά,  αν οι Σάμροκ Ρόβερς κόψουν βαθμό από κάποιον από τους δύο αντιπάλους του ΠΑΟΚ θα αλλάξει τελείως, υπέρ του "Δικεφάλου", η μορφή του ομίλου. Βέβαια, καλύτερα είναι οι παίκτες του Μπόλονι να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις και όχι σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα!
Τέλος, να αναφέρουμε πως εφόσον η Τότεναμ νικούσε στην Ρωσία την Ρουμπίν η βαθμολογία θα ήταν Τότεναμ 10, ΠΑΟΚ 8, Ρουμπίν 4. Συνεπώς, θα έφτανε στον "Δικέφαλο" και μια ισοπαλία με την Ρουμπίν στις 15/12 στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD