Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΩ"

Ενα και μοναδικό πράγμα έχει στο μυαλό του ο Λάσλο Μπόλονι. Όπως έκανε γνωστό στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε παραμονή του παιχνιδιού με την Τότεναμ αυτό είναι ο ΠΑΟΚ να βγάλει τα δυνατά σημεία που διαθέτει ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Ο Ρουμάνος προπονητής, ακόμη, γνωστοποίησε πως έχει καταλήξει στους παίκτες που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (30/11).
Ο Στέφανος Αθανασιάδης από την πλευρά του κατέστησε σαφές πως οι ποδοσφαιριστές σε αυτά τα ματς έχουν επιπλέον κίνητρο και ευχήθηκε να βρει δίχτυα στον αυριανό (30/11) αγώνα.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ
Αρχικά ο Αθανασιάδης είπε: "Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε σίγουρα για ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως αν σταματήσουμε τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας θα πάρουμε κάτι καλό".
Για το τι εννοεί όταν λέει θετικό αποτέλεσμα: "Και ένας βαθμός είναι καλό αποτέλεσμα, θα μπούμε για τη νίκη αλλά και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα".
Για τις αλλαγές που θα κάνει ο Ρέντναπ στο αρχικό σχήμα της Τότεναμ: "Από την στιγμή που παίζει κάποιος στην Τότεναμ είναι καλός, όλοι είναι ίδιοι και οι αναπληρωματικοί είναι πολύ καλοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε έτσι και αλλιώς για ένα καλό αποτέλεσμα".
Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εξτρά κίνητρο στο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα: "Σίγουρα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι κίνητρο για κάθε παίκτημ όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια".
Κατέληξε λέγοντας: "Μακάρι να σκοράρω αυτό που θέλει ο επιθετικός είναι το γκολ, μακάρι αυτό να έρθει στο συγκεκριμένο παιχνίδι".
Τον λόγο παίρνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι:"Ειπώθηκαν τα περισσότερα, εγώ θα βρω να πω κάτι διαφορετικό. Ξέρω ότι μπορούν να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το ποιος θα προκριθεί, αλλά αυτό που εμένα με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε κάποια δυνατά σημεία και αυτά πρέπει να τα βάλουμε σε λειτουργία".
Πρόσθεσε πως: "Ξέρουμε ποια είναι η Τότεναμ και την αποτελεσματικότητά της, εγώ σκέφτομαι τους ποδοσφαιριστές μου και τους Λίνο, Βιεϊρίνια που έχουν προβλήματα".
Για το πως θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ: "Με ένα αριστερό μπακ και ένα αριστερό μέσο (σ.σ. γέλια). Δεν ξέρω αν είναι καλή απάντηση αλλά πάνω κάτω αυτό σκέφτομαι. Θα βάλουμε και ένα αριστερό μέσο. Εχω αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσω, Αλλά μπορεί να αλλάξω τις σκέψεις μου τελευταία στιγμή".
Τόνισε ότι: "Ηδη σας είπα πάνω κάτω πως σκέφτομαι, το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι πως θα βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία στο γήπεδο, μόνο αυτό".
Στο τέλος δήλωσε: "Εμείς θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στο παιχνίδι με την Τότεναμ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς, αλλά αύριο ξέρουμε ότι μια ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αν και σίγουρα δεν είναι αρκετό".
* Πριν τη συνέντευξη Τύπου, ο μεταφραστής της Τότεναμ επισήμανε πως το κάπνισμα απαγορεύεται ακόμη και στο πάρκινγκ του Γουάιτ Χαρτ Λέιν!

από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD