Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ

    Ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ για τον αυριανό αγώνα, Ιονέλ Πισκάνου, χτύπησε καμπανάκι κινδύνου στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά που είχαν οι οπαδοί της ομάδας στον πρώτο αγώνα με την Καρπάτι και επισήμανε ότι ο «Δικέφαλος» μπήκε και πάλι στο στόχαστρο.   Ο Πισκάνου, γνώριμος του Μπόλονι και πρώην πρόεδρος της Ντιναμό Βουκουρεστίου τόνισε ότι «είναι κρίμα να περάσετε στους ομίλους και να παίζετε χωρίς κόσμο. Αυτά που έγιναν πρώτο παιχνίδι με την Καρπάτι, κυρίως με τα λέιζερ και τα καπνογόνα σας έχουν βάλει και πάλι στο στόχαστρο. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για εσάς». Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδωσαν μεγάλη σημασία στα λόγια του Ρουμάνου και σίγουρα οι προειδοποιήσεις προς τον κόσμο θα είναι πιο έντονες.
    Αναφορικά με τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στο αυριανό παιχνίδι με την Καρπάτι, αποφασίστηκε ότι οι 400 οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πάρουν θέσεις στη θύρα 30 του γηπέδου. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μείνει κενή η διπλανή θύρα (29), εντούτοις αποφασίστηκε να βρεθούν εκεί 100 αστυνομικοί. Παράλληλα, ζητήθηκε ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το σημείο συνάντησης των οπαδών, πριν την αυριανή αναμέτρηση.

2 σχόλια:

  1. Στην περιπτωση που γινουν τα προαναφερθεντα στον αγωνα θα υπαρχει σιγουρα και καποια τιμωρια σε περιπτωση που περασουμε.Μαλλον θα ειναι ή προστιμο ή κεκλεισμενων των θυρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD