Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...!


   Ο Βιειρίνια λίγο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ξάνθη μίλησε στους δημοσιογράφους και μέσα στις δηλώσεις του έδωσε μια απάντηση στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει από τον ΠΑΟΚ και να πηγαίνει στην ομάδα της Ουντινέζε..!
 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιειρίνια :


Σχετικά με το παιχνίδι είπε:"Είναι σημαντικό που κέρδισε η ομάδα, αφού μετά από ευρωπαϊκό ματς αρκετές φορές έρχονται στραβά αποτελέσματα. Όμως εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε".
Σχετικά με τις απουσίες που είχε η ομάδα σε αυτόν τον αγώνα: "Ολοι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό όταν αγωνίζονται, μπορεί να είχαμε απουσίες, όμως, αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους".
Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί ενδιαφέροντος της Ουντινέζε απάντησε: "Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο δίμηνο κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα που αφορούν την Ουντινέζε, είναι σημαντικό να ακούγεται το όνομά μου, όμως, εγώ είμαι εδώ και είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ".
Τέλος σχολίασε την κλήρωση του Europa League: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όλοι ξέρουμε τις δύο από τις τρεις ομάδες, την Τότεναμ και την Ρουμπίν Καζάν, είναι πολύ ισχυρές, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα".

1 σχόλιο:

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD