Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ KAI ΠΟΙΟΤΗΤΑ

"RASHAD WRIGHT ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ"ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
               Ο Rashad Wright είναι η βασική επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου για την θέση 1(με ρεζέρβα του τον Ντάντε Στίγκερς που ανανέωσε προ ημερών).Ο 1.88μ και 29 ετών αμερικανός άσσος είχε παίξει στον Πανιώνιο για μια χρονιά (2004-5) με τον ερχομό του απο την Αμερική, όπου και μετά πήγε στο Γερμανικό πρωτάθλημα.Το 2007 έπαιξε στην Εφές Πίλσεν της Τουρκίας, μια επιλογή που δείχνει ότι έχει μια αξία καθώς οι Τούρκοι της Εφές έχουν αυστηρό κριτήριο μεταγραφών. Την επόμενή του χρονιά την έκανε στην Άλμπα Βερολίνου.
               Όσο για τον Γιάννη Καλαμπόκη...
Ο 33χρονος γκαρντ, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ, όπου έκανε εξαιρετική σεζόν το 2006-07, οπού ηταν και αρχηγός της ομάδας. Την περσινή σεζόν ο Καλαμπόκης αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου είχε 10 πόντους μ.ο. ενώ έχει αγωνιστεί σε Γαύρο,Πανιώνιο,Μπενετόν Τρεβίζο,Κούλα και Παλαιό Φάληρο. Αγωνίστηκε και με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ του 2009 όπου κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο.        
               Έτσι λοιπόν με τις προσθήκες αυτές, και με δεδομένη την παρουσια του Μιχάλη Γιαννακίδη στην θέση 2..φαίνεται πως μάλλον κλείνουν οι θέσεις των "κοντών", εκτός αν υπάρχει καμιά επιπλεόν κίνηση η αν παραμείνει στην ομάδα ο Ντόνι Μακγκράθ(θα κριθεί απο τον χρόνο της αποθεραπείας του).

Τέλος.. τα εισητήρια διαρκείας κινούνται σε ικανοποιητικό ρυθμό ξεπερνώντας προς το παρόν τα 600.Αυτονόητο θεωρείται πως για να γίνουνε κι άλλες καλές μεταγραφές θα πρέπει να πάρουμε ΟΛΟΙ διαρκείας έτσι ώστε να έχουμε και περισσότερες απαιτήσεις απο την ομάδα μας για την νέα σεζόν!

2 σχόλια:

  1. Kalh Arxh me aftes tis pros8hkes.. twra 8elume enisxysh sthn raketa.. na pshlwsoume ligo.. ki an skasei kai kamia bobma apo NBA meria akoma kalytera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει δίκιο ο φίλος!! ενίσχυση στην ρακέτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια πόλη, μια ομάδα...Εμείς μαζί για μια ζωή..!!!
BLACK n' WHITE WORLD